Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rychle a zběsile: Už jen třikrát a dost

Michal Fokt
Diskuze (8)
Vin Diesel potvrdil, že sága Fast and Furious spěje ke svému konci. Ovšem až poté, co proběhnou ještě (nebo už jen?) tři pokračování.

Filmy ze série Fast & Furious už nějaký čas připomínají venezuelskou telenovelu, jen je v nich více výbuchů a zmačkaných plechů. Z původně kultovní záležitosti pro tuningovou komunitu se Rychle a zběsile přeměnilo ve střílečku s absurdními akčními scénami, které by Domovi záviděl i James Bond. Zřejmě to ale komerčně funguje velmi dobře.

Kvůli smrti Paula Walkera, představujícího jednu z hlavních postav, ovšem sága dostala vážnou ránu a bylo deklarováno, že na jeho počest bude aktuální Fast 7 dotočen, přičemž se bude jednat o nejlepší díl řady. Z toho by člověk usuzoval, že se Fast & Furious stylově rozloučí... Jenže "money talks", smrt herce se postarala o obrovskou popularitu filmu, jenž byl prostřednictvím četných teaserů i pohledů do zákulisí natáčení dobře podpořen i marketingově a Vin Diesel, jenž se od roku 2008 stal spoluproducentem série, nemá v úmyslu přijít o výnosný byznys. Už na jaře oznámil, že přijde Fast 8 a že nejlepší bude právě tento připravovaný film.

A nyní se ukazuj, že Rychle a zběsile pojede vesele dál i nadále - bylo oznámeno, že se chystá nikoli jen jeden další díl, ale hned trilogie, která celou ságu "desítkou" zakončí. Opět se bude realizovat pod křídly studia Universal, režisér se v současnosti teprve vybírá.

Michal Fokt
Diskuze (8)
30. 9. 2015 17:31
Re: Test
No jo, vždyť to Porsche narazilo do kandelábru rychlostí jen 150 km/h, takže pokud by mělo správný bezpečnostní pás pro spolujezdce, Walker by jistě vyvázl bez škrábnutí! >:D >:D >:D
30. 9. 2015 09:47
Re: Test
Hlavni duvod zaloby je spatna konstrukce bezpectnostnich pasu.
Avatar - dewill
30. 9. 2015 07:43
Re: Test
Nejvíc mě "pobavila" ranní zpráva, že Walkerova dcera žaluje Porsche za smrt svého otce, mimo jiné i s odůvodněním, že Porsche je nebezpečný vůz a takto silná auta vůbec na silnici nepatří :-! :-!

Vzhledem k tomu, že žaloba je podána u amerických soudů, tak může uspět :no:
29. 9. 2015 21:27
Re: Test
Test abc
29. 9. 2015 20:33
Re: Test
Na ludskej hluposti? no tak to musiš byt genius :-!