Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

S XLR8 může i kočka znít jako osmiválec (video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Máte pocit, že je mňoukání a vrnění vaší kočky příliš fádní? Pak si pořiďte aplikaci XLR8 pro svůj smartphone. Ten připněte kočce na záda a rázem bude vydávat zvuky jako supersport.

Smartphone s aplikací XLR8 připnutý prakticky na jakoukoliv kočku může produkovat stejné zvuky jako Ford GT, Chevrolet Camaro nebo některé modely značek Ferrari a Lamborghini.

V závislosti na tom jakým způsobem a jak rychle se kočka pohybuje se mění i otáčky motoru a hlasitost. V případě, že se zvíře nepohybuje, vydává smartphone zvuk, který imituje motor při volnoběhu.

Video propagující XLR8 jako vhodný doplněk pro vaši kočku, je samozřejmě myšleno jako vtip, který odhaluje možnosti této aplikace a není určeno jako návod k tomu jak psychicky týrat zvířata.

Ve skutečnosti má být XLR8 využíváno například v autě. Zatímco jedete v městském miniautě, může vám právě tato aplikace poskytovat zvukovou kulisu sportovního vozu. Software využívá GPS a senzory pohybu ve smartphonu, k tomu aby vydával zvuky, které odpovídají aktuální jízdní situaci, kdy se například při akceleraci zvyšují otáčky.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Avatar - gld
29. 4. 2012 20:39
Re: ach jaj!
Video s "lol cats" na auto.cz? Keby mi to niekto povedal pred rokom, tak ho vysmejem.

Dnes mi už nie je do smiechu nič ohľadne vývoja obsahu auto.cz :-!
Avatar - pumpkin
29. 4. 2012 18:58
ach jaj!
Máte v redakcii vôbec nejaký limit na stupiditu a zmyselnosť článkov? Ja som za srandu, ale toto konkrétne už hraničí s týraním zvierat. Vážne by bolo dobré sa zamyslieť kam až redakčne chcete klesnúť. Keď už trváte na podobne hodnotných "článkoch", mohli by ste to aspoň presunúť do Autofunu.
Potom vyzerá sekcia videí dosť hlúpo, keď sa tam miešajú seriózne promo materiály s takýmito blbosťami. :no: