Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Sedmimístný Renault Austral vykreslen grafikem, jak se vám líbí?

Ondřej Mára
Diskuze (14)

Po nedávné grafice SUV-kupé přinášíme možnou podobu sedmimístné verze Renaultu Austral.

Nedávno představené SUV Renault Austral bude mít v nabídce automobilky mimořádné postavení, neboť by mělo nahradit hned několik modelů. Kromě tradičních SUV Koleos a Kadjar má totiž nahradit i model Talisman, což bude úkolem karosářské verze SUV-kupé, i MPV Espace, což by měla zajistit sedmimístná verze modelu Austral.

Možnou podobu SUV-kupé v podání našeho grafika jsme si představili nedávno, nyní se můžeme podívat na možnou podobu sedmimístného modelu, který s největší pravděpodobností naroste v oblasti zadního převisu. Tak alespoň sedmimístnou verzi vykreslil náš grafik.

Video se připravuje ...

I tentokrát se jedná o vizi postavenou čistě na fantazii grafika, protože zatím nemáme žádné materiály, od kterých by se mohl odrazit. Prodloužením zadního převisu ale z Australu vznikl celkem stylový kombík na chůdách, který nevypadá vůbec marně. Je však otázkou, nakolik bude sedmimístné SUV důstojnou náhradou za prostorné MPV.

Francouzská automobilka tedy do nového modelu vkládá velké naděje a bezpochyby dobře ví, co dělá. Na kompletní přehlídku všech jeho karosářských verzí si ale budeme muset ještě chvíli počkat. Ostatně již představené klasické SUV Austral se začne prodávat teprve na přelomu let 2022/2023.

Ondřej Mára
Diskuze (14)

Doporučujeme

Avatar - xxc
14. 3. 2022 15:50
Re: pošušňáníčko
Skor elektromotor by potrebovalo. Keby to ludia kupovali s dvojlitrami, tak ho tam daju.
Avatar - Roman Horký
14. 3. 2022 11:00
Re: pošušňáníčko
jj a na Peugeot si dám Rohor Space Explorer. :-)
Avatar - Ozzman
14. 3. 2022 10:46
Re: pošušňáníčko
No a nechceš to udělat? To by bylo super :D
Avatar - kari.laz
14. 3. 2022 10:31
Re: pošušňáníčko
Jako základ super, jenže jak píšeš, bude to i vrchol :D
Avatar - Roman Horký
14. 3. 2022 10:25
Re: pošušňáníčko
Když si na Prius napíšu Apollo 11 Limited edition by Rohor, tak se budeš smát. Když si některý trouba koupí Ledoborec tak to je v pořádku. Zvláštní logika.