Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Šestnáctiletý chlapec poprvé usedl za volant. Smyky vybíral jedna radost

Stanislav Kolman
Diskuze (15)
Na řidičský průkaz si ještě musí nějaký čas počkat. I bez něj ale mladý Jakub ukázal, že v budoucnu se za volantem rozhodně neztratí.

Video se připravuje ...

Určitě si ještě vzpomenete na mladou hasičku Moniku, která po pěti letech usedla za volant a bravurně si počínala při jízdě na smykové desce. A ne jen v nějakém obyčejném autě, ale Tatře 6x6! Na stejném místě, tedy pod taktovkou ostravského centra Libros, dostal tentokrát příležitost teprve šestnáctiletý klučina Jakub. Za volant osobáku usedl vůbec poprvé a opět se děly věci.

Jakub samozřejmě ještě nevlastní řidičský průkaz, za volant však mohl usednout díky tzv. I-Legální autoškole, tedy kurzu, který dostal k Vánocům. Jde o unikátní projekt, jenž nabízí zkušenosti třeba právě mladičkým milovníkům řízení, kteří však na běžné silnice zatím nemohou.

„V průběhu první dvacetiminutovky jsme rozpoznali Jakubův skrytý potenciál. Vzali jsme jej tedy na smykovou desku, která už potrápila lecjaké řidiče. Jakub na ni vjel celkem třikrát a pokaždé zareagoval naprosto famózně,“ pochvalovali si instruktoři.

Jakubovi na dálku tleskáme a vy se ve výše přiloženém videu můžete podívat, jak si poprvé za volantem počínal v akci.

Stanislav Kolman
Diskuze (15)

Doporučujeme

16. 3. 2019 09:19
Re: patecni okurkova sezona
No a co na ní není v pořádku? Nepiš už ale nic o Vošickém a marketingu..to mě nezajímá..myslím o autech,automobilce Hyundai.
Avatar - rokyta.p
15. 3. 2019 23:52
Re: patecni okurkova sezona
hmmm, nic? Možná kdyby jsis koupil svoji lékárničku >:D
Avatar - rokyta.p
15. 3. 2019 23:44
Re: Fakt ubohá skrytá reklama
Koloman je taková pátá kolona a černá ovce. Jsem se tam jednou byl podívat, to je vyloučená lokalita za Přívozem (hodně problematická čtvrť na Ostravsku) u smeťáku. Panely, desítky sáčků v křoví a havrani. Lidé čekají s nataženou rukou a snaží se vzbudit dojem něčeho speciálního. Ale že do wc z mokrých desek musíš přes kopřivy už jim divné nepřijde. Chytit žloutenku, prznit za pár stovek nezletilou opálenou, rifle z burzy u kolen a nekompletní chrup. Tak nějak je to tam postaveno. Pripjať, Chánov a další, pytle nééé. Kdo se myje aspoň 4-5x týdně a používá příbor, tak jde jinam a samozřejmě s normálnějším autem než Hovnajica.
15. 3. 2019 22:30
Re: Trauma
>:D >:D >:D :yes:
15. 3. 2019 22:29
Re: patecni okurkova sezona
Co je na Hyudéééé v pořádku?! >:D