Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Setra Colours: Fotografie autobusů jako umění

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Nástěnný kalendář Colours s autobusy značky Setra nabízí na každý měsíc letošního roku fascinující fotografii laděnou do jediného barevného odstínu.

Nástěnný kalendář Colours s autobusy značky Setra má rozměry 67,5 x 48 cm a přitahuje pozornost barevným laděním každé z dvanácti fotografií. Prakticky každý měsíc je v tomto kalendáři zastoupen výjimečnou kompozicí i barvou.

Kvality a provedení tohoto kalendáře ocenila porota světově proslulé soutěže Gregor Calendar Award 2019, která procházela celkem 700 kalendářů a právě ten s autobusy značky Setra zvolila za nejhezčí pro letošní rok.

Cena byla udělena ministerstvem obchodu, práce a bydlení v Bádensku-Württembersku, grafickým klubem Stuttgart a sdružením Tisk a média v Haus der Wirtschaft ve Stuttgartu.

Kalendáře značky Setra jsou již tradičními účastníky soutěže Gregor Calendar Award a za několik posledních let mají na svém kontě vedle letošní zlaté i tři bronzové a jednu stříbrnou cenu.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)

Doporučujeme

14. 2. 2019 14:04
pěkný
Nejsou to fotografie, ale matte-painty, nebo "grafické koláže" řekněme, ale je to dobrý. Určitě zajímavější než "lacinost" od Zetoru. ;-)
Avatar - lamal
14. 2. 2019 10:06
Ako umení neviem
ale inak fajn pokusy :-)