Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Citigo: První foto pěti dveří

Diskuze (122)
Pětidveřová Škoda Citigo se veřejnosti oficiálně představí na autosalonu v Ženevě. Ještě předtím ji vyzkoušíme na novinářské prezentaci.

První ze tří letošních mladoboleslavských novinek je pětidveřová Škoda Citigo. První oficiální fotka ukazuje auto z předobočního pohledu, přesto je patrná tvarová návaznost na třídveřový model.

Tvar bočního prosklení je téměř identický. Zároveň se ale pětidveřové Citigo velmi podobá sourozenci VW Up! – tvarová příbuznost je u pětidveřových derivátů vyšší než v případě třídveřových verzí.

Mimochodem, pětidveřové Citigo bude prvním modelem, který se bude sériově vyrábět s novým logem automobilky Škoda. Jednodušší znak se vzdává zelené barvy, modernizované tvary firemního symbolu si vystačí s černou a stříbrnou.

Nabídka motorů bude kopírovat výchozí třídveřové provedení. To znamená v daný okamžik tříválcový motor 1,0 MPI o výkonu 44 nebo 55 kW. V nabídce se objeví i úsporné provedení Green tec se systémem start-stop. Díky němu Citigo dosáhne kombinované spotřeby 4,1 l/100 km a emisí CO2.

Diskuze (122)
1. 2. 2012 00:38
zadni okna/neokna
Tady to nikomu nevadi...? Citron se aspon snazil o kreativitu, no tady je to klasicka nuda, ale za odmenu, dostane zakaznik od skody zrejme vyklapeci zadni okno...?! :-O
Avatar - rohYpnol
31. 1. 2012 18:24
Re: Jednoznačně Picanto
Každému udělá radost něco jiného. Aspoň si tu na 1 příkladu můžeme ukázat, co udělá radost jednomu typickému zákazníkovi Hyundai/Kia >:-[]
Avatar - rohYpnol
31. 1. 2012 18:16
Re: Jednoznačně Picanto
podle mě tam říká že citigo je minimálně STEJNĚ DOBRÉ... Zcela souhlasím.

Pro tebe to však musím přepsat tak abys to pochopil - "...MINIMÁLNĚ stejně dobré...", což značí stejně dobré nebo i lepší. Tedy zbytek viz co jsem ti napsal výš :-!
Avatar - rohYpnol
31. 1. 2012 18:12
Re: 5 V ČESKEJCH
proč by jako nemělo být potřeba kvalitní audio??? jestli někoho baví poslouchat plechový zvuk jak z produktů z trřnice...jeho volba.
NNAVIGACE - NAOPAK DO MĚSTA NAPROSTO NEZBYTNÁ. Nebo ty znáš všechny ulice a č.p. ve větších městech???
palubní PC - tebe nezajímá spotřeba (aktuální, průměrná), teplota venku apod.?
Tempomat se hodí vždy. kdo jej nemá, nepochopí...
Avatar - Andromeda
31. 1. 2012 16:07
Re: 5 V ČESKEJCH
Hm, samý konstrukční vw a škoda trik...Že by angažovali Harryho Pottera ? Koncern - jak je z diskuze vidět - vlastně ani tak "umět" nemusí, neb dle fans je vlastně cokoliv, včetně lapsů, projevem a důkazem komplexního leaderství...Klasika ;-)