Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda nabídne novou možnost prodeje aut. Objednat je půjde přes internet!

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Stejně efektivně jako vánoční dárky koupíte nyní i automobily značky Škoda. Mladoboleslavská automobilka spouští možnost online prodeje.

Škodovka zahájila na domácím trhu možnost online objednání operativního leasingu „Bez starostí“. Vše nyní obsloužíte přes internet: výběr a objednávku vozu, uzavření smlouvy i platbu. Když budete mít štěstí na dostupnost, vámi vybraný vůz dorazí již za 14 dní.

„Nové technologie a digitalizace výrazně mění všechna odvětí lidské činnosti, automobilový sektor nevyjímaje,“ uvedl ke spuštění prodejní platformy Skoda-online.cz Luboš Vlček, ředitel Škody Auto pro ČR. „Nové online prodejní nástroje vnímáme nejen jako rozšíření služeb zákazníkům, ale i jako příležitost k oslovení nových cílových skupin.“

Na webu online služby naleznete přehled dostupných vozů včetně rychlosti dodání a výše základní měsíční splátky. Samotným výběrem se pak dostanete na stránku s technickými specifikacemi, kde si vyberete i variantu služby. Dvě aktuální se liší v počtu měsíců pronájmu (24 nebo 36), ročním nájezdu (10 až 40 tisíc km) či výši spoluúčasti (1 nebo 5 %). Následně se už stačí jen registrovat a vybrat si autorizovaného prodejce, u kterého pro vás bude vyzvednutí vozu nejsnazší. Aktuálně lze platit kartou, přičemž možnosti se mají postupně rozšiřovat.

„Online prodej je realizován s plnou účastí našich autorizovaných obchodníků, zákazníkům tak můžeme poskytnout plnou šíři své obchodní sítě,“ uvádí Miroslav Holan, vedoucí rozvoje prodejní sítě Škody. Internetové služby jsou realizovány ve spolupráci se službou Financial Services.

Stanislav Kolman
Diskuze (0)