Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škodu Fabii doma v Boleslavi rozebrali do šroubku. Takto vzniká velký stotisícový test

Stanislav Kolman
Diskuze (18)
Německý časopis Auto Bild podrobil svému tradičnímu obsáhlému testu Škodu Fabii, která byla po ujetí 106 tisíc kilometrů rozebrána do posledního šroubku. Podívejte se na celý průběh.

Dva roky trvalo, než se Němcům podařilo na Škodě Fabii s dvanáctistovkou TSI a samočinnou převodovkou DSG najet 106.000 km. Za volantem se vystřídalo čtyřicet řidičů z redakce německého časopisu Auto Bild, kteří vůz proháněli primárně po německých dálnicích a ulicích Hamburku, kde redakce sídlí.

Takový test zdaleka nevzniká pod taktovkou Auto Bildu poprvé, Němci jsou svými stotisícovými zkouškami nejrůznějších modelů vyhlášeni. A pokud němčina nepatří mezi vaše silné stránky, řadu z nich naleznete v našem partnerském časopisu Auto Tip.

Fabia po překonání stotisícové hranice zamířila domů do Mladé Boleslavi, kde ji odborníci ze společnosti Dekra začali postupně odstrojovat. Na celý proces dohlížel nejen redaktor Auto Bildu, ale také kamera, díky níž máme k dispozici časosběrné video kompletních prací. Vidět na něm můžeme nejen samotné odstrojování, ale i pečlivé sestavování jednotlivých dílů na závěrečnou fotografii.

Tím ale úloha kombíku nekončí. Brzy se totiž vrátí do Německa, kde díly poslouží odborné škole. Její žáci totiž v rámci praxe automobil opět složí a udělají si z něj studijní pomůcku.

Stanislav Kolman
Diskuze (18)
Avatar - Floyd
24. 5. 2018 11:10
Re: Rozebrání do šroubku
Vím jak to myslíš ty = odborně, a máš naprostou pravdu. V tomto případě bych v tom viděl ale básnickou licenci autora, který ani omylem není novinář. Je to jen pisálek od Pardubic, jakých je dneska na netu mega. Myšleno těch pisálků, nikoli Pardubic >:D
Avatar - Floyd
24. 5. 2018 11:08
Re: 100 000 km není opravdu moc
>:D >:D >:D :yes:
Avatar - Floyd
24. 5. 2018 11:07
Re: PROPAGANDA !! Ceny benzinu a nafty letí A bude hůř. 2019
>:D >:D >:D :yes:
24. 5. 2018 09:53
Re: směšných 100 tisíc km
Ada dokaze implementovat renault a diesel do dazde diskuze. Opatrovatelom to uz leze krkem. Dokaze ho poslouchat jenom stary Omacka, ktery najel milion kilometru na dieselovem pianu, ale stejne je uz nahluchlej (doktor rika, ze to ma od motoru).
24. 5. 2018 09:24
Re: PROPAGANDA !! Ceny benzinu a nafty letí A bude hůř. 2019
jj
SOUDRUZI, ČEZká země má 2019 jistý konec BENZÍNU NATURAL95 (E5%) !!! [odkaz] NÁHRADOU mu bude Sračka ředidel se žlutým sajrajtem E10% co spolehlivě odrovná všechny benzínový motory do roku výroby 2004 EURO4 [odkaz] ZÁCHRANOU je přestavba motoru na LEVNÝ a KVALITNÍ český LPG [odkaz] BENZÍN a NAFTA která je odpadní produktem při zpracování ROPY na BENZÍN, bude ZDRAŽOVAT!!! [odkaz] DOPORUČUJU KOUPI ELEKTROMOBILU [odkaz]
>:D
>:D >:D
>:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :yes:
VŠECKO JE TO JEN POLITIKA SOUDRUZi :-)
1) ČEZko se chce zbavit starých aut a nové palivo E10 (2019) zničí starý benzínový motory do rv 2004 [odkaz]
2) Mamamerkl chce zbavit Germánii Dízlů [odkaz] kterých se problém E10 netýká...
3) Biosložka je produkt z Žlutého sajrajtu neboli Řepky olejky kterou v ČEZku pěstuje nejvíce ejdžnt Bureš [odkaz] ;-)
4) CNG je stlačený zemní plyn který se nejvíce dováží [odkaz] odkud? ... no přeci z RUSKA