Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škody Yeti vyrazí hledat Yettiho

Michal Fokt
Diskuze (3)
Že na to někdo přišel až teď... Expedice vozů Škoda Yeti vyrazí zanedlouho do Bhútánu po stopách legendárního sněžného muže.

Nemusíte být zrovna zarytý fanoušek mladoboleslavské automobilky, abyste ocenili, že jestli se Škodovce něco opravdu daří, je to označení jejích aut. Povětšinou nepostrádá nápad a vtip, přičemž lehce modifikované jméno bájného sněžného muže pro kompaktní SUV s určitými terénními schopnostmi se nachází určitě na pomyslném vrcholu.

A toho nyní využilo britské (také kdo jiný) zastoupení Škody, které vypraví flotilu blíže neurčeného počtu vozů Škoda na expedici do Bhútánu s cílem v přírodní rezervaci Sakteng Wildlife Sanctuary, která by měla být místem výskytu sněžného muže Yettiho, kvůli němuž byla vlastně zřízena. Co kdyby tam opravdu někde byl...

Výpravu povede Alastair Humphreys, jeden z držitelů prestižního ocenění National Geographic Adventurer of the Year a zatím není oficiálně oznámeno, odkud bude odstartována a kam povede, jisté však je, že se jí zúčastní 15 lidí a blíže neurčený počet modelů Škoda Yeti ve verzi Outdoor, s pohonem všech kol a přídavnými ochrannými spodními kryty motoru a spodních částí karoserie.

Michal Fokt
Diskuze (3)
8. 10. 2016 09:13
Chtěl bych se zeptat autora článku
který z názvu Škodovek mu přijde nápaditý a vtipný. 8-s
7. 10. 2016 17:07
Re: Prd
aby ho nenasli u neceho jinyho s kozama a ovcema
7. 10. 2016 15:33
Prd
Najdou leda Chosé Kabaňa bez šlajfky, jak tam pase ovce s kozama a myslí na další generaci Fabie.