Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Smart Forfour Concept: co dokáže Brabus

Libor Zezulka
Diskuze (14)
Jednou z lahůdek Motor Show v Essenu bude Smart Forfour v závodní úpravě od firmy Brabus.

Německý úpravce Brabus přivezl na dnes zahájenou Motor Show v Essenu závodní verzi Smartu Forfour. Studií vybavenou celou řadou prvků převzatých ze závodních vozů chce Brabus demonstrovat technickou zdatnost svých odborníků a předvést pohromadě všechny úpravy, které umí provést. Zájemci o nadupaný Forfour však mají smůlu, vůz se do sériové produkce nedostane.

Je to škoda, neboť pod kapotou malého hatchbacku hřímá přeplňovaný zážehový motor s objemem 1.4 litru, výkonem 154 kW a točivým momentem 300 Nm. Tyto hodnoty umožňují zrychlení z 0 na 100 km/h za 6,5 sekundy a maximální rychlost 235 km/h. Aby potenciál motoru nepředstihl potenciál podvozku, vyměnil Brabus pružiny i tlumiče, přidal 17palcová grafitová kola a zlepšil přítlak spoilery.

Libor Zezulka
Diskuze (14)
26. 11. 2005 17:25
Re: KDE JSTE, HEVERÁCI?
Toho jsem se právě obával... :-) ;-) :yes:
26. 11. 2005 11:18
KDE JSTE, HEVERÁCI?
plakátoví fanatici, onanizéři v kimonech, blazeovaní funkcionalisté, co neumíte vyslovovat jadrné eR, heveráci, kladivouni, tuzéři, zaslepenci vlastních neuskutečnitelnejch tužeb, fantomasové, milovníci Zoo, zoufalci travních sekaček, a vlastníci holících strojků místo motoru. Kde jste? To opravdu máte jen na to psát o těch svějch bazarovejch zřícenínách z páty ruky, který vám občas říkaj pane? Zaduste v sobě pocity nýmandů a vzchopte se k heroickému činu. Vždyť to za to stojí, napsat tu o autě, na který mít nikdy nemůžete.... neboť to je vyloučeno z podstaty... přece, jak vám vzkázal Mistr Hrabal... obsluhovat anglického krále... to je cíl... najít své místo... a ne stát ve frontě závisti a zoufat si nad svou nicotou. Velikost člověka se měří jeho malostí... tak na to pozor... copouni a šoubaráci, corsovači pavlačí, tlačenkoví siesťáci... je jen jedna cesta... vyndat nosy z ok pletiv rámujících ostrovy ojetejch snů... strhat vybledlý plakáty ze stěn a vykročit do světa vlastní odpovědnosti... za sebe, za své názory, za své běsy a hlavně, za své uskutečněné sny. Jen v nich je totiž pravda. Lež, tu najdeš na každém rohu. Brodíš se v ní den za dnem, rok za rokem, tak si pusť žilou touhy... tam je tvá jediná naděje, že nezabloudíš... Držím ti palce :yes: :yes: Oba.
26. 11. 2005 01:50
Re: AUTO ZA 4 MEGA
:-) :yes:
25. 11. 2005 21:48
Re: AUTO ZA 4 MEGA
:-)
25. 11. 2005 20:46
Re: AUTO ZA 4 MEGA
Jo, máš pravdu... družstevní Ferrari... to nezní moc úchvatně :-) :yes: