Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Soutěžte s Buggyrou o svezení v dakarské Tatře. Stačí jeden správný tip! (+video)

Jan Mička
Diskuze (3)
Další ročník Rallye Dakar už zanedlouho vypukne a my budeme u toho. Nedlouho po skončení soutěže však budete moci na vlastní kůži vyzkoušet, co obnáší život posádky během rychlostní zkoušky.

Rallye Dakar je každoročním svátkem snad všech motoristických nadšenců. Ti, kteří mají štěstí a mohou se soutěže osobně účastnit, by o zážitcích jistě hovořili celé hodiny, a díky spolupráci naší redakce s týmem Tatra Buggyra Racing vám něco podobného zprostředkujeme přímo z místa konání. Těšte se na exkluzivní rozhovory, videa, fotografie a zákulisní informace, které jinde nenajdete.

Celoroční přípravy týmu Tatra Buggyra Racing jsme shrnuli již dříve a informovali také o přesunu kompletní závodní a doprovodné techniky k technickým přejímkám. Dosud jste nicméně nevěděli, že se na palubě lodi mířící do Buenos Aires nachází také velká hliníková bedna (na snímku), jejíž obsah vás může dostat až do kokpitu závodní Tatry 815 Fat Boy Martina Kolomého. Bedna je plná poctivých domácích klobás a sklenic nakládaných okurek, přičemž právě uzenina je stěžejním prvkem jednoduché tipovací soutěže, kterou si pro vás připravil tým z Roudnice nad Labem.

tatra video nakladni tatra video nakladni

Soutěžní otázka zní: Kolik kusů klobás si Martin Kolomý veze na Dakar 2016? Nemůžeme napovědět, protože sami nevíme, od čtvrtka 10. prosince do úterý 29. prosince však můžete na emailovou adresu fanshop@buggyra.com posílat své tipy. Ten, kdo se trefí nejblíže, vyhraje spolujízdu s Martinem Kolomým v dakarském speciálu Tatra 815 Fat Boy. Ano, přesně v tom voze, který bude od 2. ledna bojovat v Jižní Americe o vzácnou sošku beduína.

Výherce soutěže oznámí Martin Kolomý ve středu 30. prosince těsně před odletem na Dakar 2016. Držíme palce, protože zážitek stojí za to. Naše dojmy z jízdy ve zbrusu nové Tatře Phoenix, se kterou na Dakar vyrazí týmový kolega Martina Kolomého Jaroslav Valtr, najdete v naší zářijové reportáži.

Jan Mička
Diskuze (3)
11. 12. 2015 12:33
Ani heverem...
Do toho by mě nikdo nedostal ani heverem :-) a s těma pánama, co to řídí, už tuplem ne!
Ale chtěl jsem především napsat: DRŽÍM (a během Dakaru budu držet) PALCE !!!
11. 12. 2015 07:39
Re: muzete jednu postradat?
tu nakladacku? kup ji radeji salatovku >:-[]
10. 12. 2015 22:37
muzete jednu postradat?
Já bych potreboval jednu pro pritelkyni ! :*)