Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Honda CBF600S se zřejmě dočká faceliftu

Roman Daněk
Diskuze (1)
Univerzální Honda CBF600S s drobnými úpravami byla zachycena všímavým fotografem během testovacích jízd. Dá se předpokládat, že na špionážních fotografiích jde o motocykl, modelový rok 2008.

Špionážních fotografií s různě maskovanými auty je v dnešní době nepřeberné množství, ale předprodukčnímu testování se pochopitlně nevyhnou ani motocykly. U jednostopých strojů se ale mnohem hůře zakrývají a kamuflují nové prvky, což je pro nás motorkáře jen plus. Univerzální Honda CBF600S s drobnými úpravami byla zachycena všímavým fotografem během testovacích jízd. Dá se předpokládat, že na špionážních fotografiích jde o motocykl, který bude představen na některé z podzimních výstav a bude v prodejnách v roce 2008.

Honda CBF600S je na trhu už od roku 2004 a facelift po 4 letech života je v dnešním dravém světě více než potřeba. Ze špionážních fotografií je patrné, že faceliftem prošla maska motocyklu, boční plasty kapotáže a design litých 17palcových kol. Současný model je poháněn řadovým čtyřválcem o objemu 600 cm3. Agregát má výkon 57 kW (78 k) v 10 500 ot./min a točivý moment 58 Nm nastupuje v 8 000 ot./min. Bohužel nemáme žádné technické informace k dispozici, proto se dá jen spekulovat, zda nová Honda CBF600S dostane o vzoru CB600F Hornet stokoňový čtyřválcový motor ze supersportovní CBR600RR, aby mohla konkurovat největšímu rivalovi, Yamaze FZ6 Fazer S2.

Roman Daněk
Diskuze (1)