Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Start páté řady Drive to Survive, F1: Touha po vítězství. Co v ní uvidíte?

Jan Faltýsek
Diskuze (0)

Seriál, který přivedl k F1 mnoho nových fanoušku. Pátá sezóna Drive to Survive bude mít premiéru co nevidět. Těšte se na napjaté chvilky z trati i zákulisí sezóny F1 2022!

V pátek 24. února 2023 na Netflixu

Rok 2022 byl ve světě Formule 1 značně zajímavý. Druhou polovinu sezony ovládl Max Verstappen a tým Red Bull Racing. Avšak bitva na vrcholu mistrovství světa nebyla zdaleka tak dramatická jako v roce 2021, i když se i nyní odehrávaly nesčetné zápletky na startovním roštu, které nás všechny držely v napětí.

Jedním z nejvýznamnějších momentů celé sezony bylo vítězství Ferrari v Bahrajnu. Kamery Netflixu ukazují, jak důležité bylo toto vítězství pro Ferrari.

Kamery Netflixu naprosto všude

Fanoušky F1 jistě potěší, že se v seriálu objevují kamery na pedálech a na helmě, což nám umožňuje vidět závody z perspektivy jezdce. Tento pohled nám umožňuje lépe porozumět tomu, co se děje na trati a jak se jezdci musí snažit překonat své soupeře.

Netflix opět nasadil své kamery a mikrofony, aby zachytil každý rozhovor, každou emoci a každý okamžik, který se odehrál v průběhu sezony. Tato sezóna byla plná emocí, napětí, ale také rodinné atmosféry, která se táhla celou sérií. Zahrnovala různé návštěvy doma a na dovolené, aby se ukázal personál F1 mimo tlak závodních tratí.

Zákulisí jedné z nejdiskutovanějších debat

Tradiční fanoušci Formule 1 jsou často kritičtí, ale jejich sny o tom, že se stanou mouchou na zdi při setkání šéfů týmů, se nyní mohou stát skutečností. Seriál Drive to Survive nám přináší pohled do zákulisí jedné z nejdiskutovanějších debat o smlouvě v F1 mezi Alpine, McLarenem a Oscarem Piastrim. Uslyšíme také různé možnosti smlouvy pro Alpine a náznak některých jednání.

Ke konci je tu epizoda, která přibližuje dějovou linku s omezením nákladů Red Bullu. Tento moment dodává seriálu tolik potřebný šmrnc a pikantnost. Ukazuje, jak velký stres a tlak tato situace na Christiana Hornera vyvíjela.

Video se připravuje ...

Jan Faltýsek
Diskuze (0)

Doporučujeme