Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Stavba jedinečného Mustangu si vyžádala 4200 hodin práce. Líbí?

Jan Zajíc
Diskuze (2)

Americká společnost Ringbrothers si vzala do parády Ford Mustang z roku 1964.

Výsledkem je auto pojmenované Caged, unikátní restomod spojující klasiku s moderní technikou. Přestavba si přitom vyžádala více než 4200 hodin práce.

Mustang Caged stojí na zcela novém podvozku, výškově a tuhostně stavitelném, a má lehce rozšířenou a prodlouženou karoserii, nalakovanou do barevného odstínu Burgundy Brave.

Kabriolet dále dostal zakázkové zadní světlomety, novou masku chladiče a titanové doplňky a ozdobné prvky. Osmnáctipalcová kola dodala firma EVOD Industries - přední obouvají pneumatiky o rozměru 245/40, zadní pak 285/40.

Asi tušíte, že se o pohon stará moderní motor. V Ringbrothers sáhli po atmosféricky plněném pětlitrovém osmiválci Coyote od Ford Performance, který doplňuje 10stupňová automatická převodovka. V8 obdržela výfukové svody a výfukový systém Flowmaster. Brzdy si tvůrci vybrali u společnosti Baer, na obou nápravách se nacházejí šestipístkové třmeny a 356mm kotouče.

Video se připravuje ...

Výraznou proměnou samozřejmě prošel také interiér, který sice sází na klasickou atmosféru, nabízí ale například moderní klimatizaci, nový přístrojový panel nebo jiný volant.

Jan Zajíc
Diskuze (2)

Doporučujeme

8. 8. 2022 22:07
Ford novinky
Ford novinky naleznete na jednom miste: http://www.fordauto.sk/
Avatar - Stejsn
8. 8. 2022 08:12
Kola
připomínají poklice z "erka".