Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Svět motorů na Nova Action: Nej TV pořad o autech startuje brzy! I s Martinem Vaculíkem!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (8)

Televizní Svět motorů je nový pořad o autech, který do TV přináší dosud nevídaně kvalitní obsah. 

Nejpopulárnější český magazín teď přijíždí i na televizní obrazovky! Svět motorů představuje a testuje každý týden nejen novinky na trhu, ale také pečlivě zkouší ojeté vozy, seznamuje vás s výjimečnými stroji, radí v oblasti práva a dopravy a taky neotřele pobaví.

Sledujte na Nova Action a Voyo

Začínáme na Nova Action 15.2.2023 ve 20:30. Pokud 1. díl nestihnete, můžete si na Nova Action pustit také reprízu, a to 17.2.2023 v 1:30 a v 7:40.

Po televizní premiéře každého dílu se můžete na televizní pořad Svět motorů podívat také ve videoarchivu Voyo.

Video se připravuje ...

Novinky, časomíra i ojetiny na zvedáku

Testy nových aut. Tak kvalitní testování v televizním pořadu nemá obdoby. Nebudou chybět ani srovnávací testy, různá měření, nebo starý dobrý zvedák. Pokud vybíráte nové auto, nebo prostě jen rádi jdete do hloubky, s našimi testy vám nic neunikne!

Nezvyklá vozidla. Svět motorů vás vezme na místa, kam se člověk jen tak nepodívá. Zkušení šoféři předvedou unikátní vozidla, která se používají na letišti, v armádě, na staveništi, na sjezdovkách nebo třeba v dolech. Jedinečná sonda do fungování různých odvětví!

Ojetiny. Ojetá auta Svět motorů rozebírá doslova do šroubku. V televizním pořadu to nebude jinak. Technický specialista Martin Vaculík proklepne zánovní auta i lidovky z autobazarů.

Novinky a zajímavosti. S televizním Světem motorů vám neuniknou žádné novinky a zajímavosti. Vladimír Kadera vám z našeho studia pravidelně naservíruje to nejzajímavější z aktuálního motosvěta.

Nové studio. Pořadem vás bude provázet Martin Vaculík, Vladimír Kadera a také Stanislav Kolman přímo z našeho nového studia!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (8)
8. 2. 2023 17:44
Re: uvidíme, co z toho vyleze
On se na toto automobilové panoptikum ještě někdo divá? :-)
8. 2. 2023 09:08
Re: Už se těším, ...
andropauza? no snad mě to ještě dlouho nepotká ;-\
7. 2. 2023 15:22
Už se těším, ...
...protože to bude zajisté velký šlágr a zábava. Jako vždycky, když hlavní slovo v televizi svěří člověku s vadou řeči. No a navíc "mámo, von je náš, je lidovej".
Avatar - WinDiesel
7. 2. 2023 14:40
Re: uvidíme, co z toho vyleze
Autosalón = Dědek & Káča :-)
Avatar - Roland Von Wagen
7. 2. 2023 14:13
Re: uvidíme, co z toho vyleze
Autosalon býval v původní sestavě ok. Teď už je to jen propaganda na evehikly. Navíc se to nedá ani poslouchat; každý nový redaktor je vtipnější, než ten předchozí. Snad pánové ze Světa motorů překvapí.