Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tato česká města majitele aut nesnášejí. Restrikcemi pro parkování to dávají jasně najevo

redakce AUTO.CZ
Diskuze (7)

Nová epizoda pořadu Silničář se zaměřuje na obce, kde je parkování auta bez přehánění za trest. Říčany jsou jen jedním z mnoha příkladů.

Pořad Silničář se pravidelně zaměřuje na unikátnosti a bizarnosti, se kterými se motoristé v Česku musejí každodenně vypořádávat. Jako téma další epizody Silničáře si kolega a redaktor Světa motorů Petr Slováček vybral parkování. Lze u vás v obci zaparkovat pohodlně zdarma, případně za drobný poplatek? Pak máte velké štěstí.

V řadě měst je totiž parkování doslova noční můrou. A nejen na veřejných prostranstvích, patálie a vítr v peněžence vám hrozí i v momentě, kdy chcete parkovat v okolí svého domu. Nedejbůh, máte-li v rodině automobily dva. Ale nebudeme předbíhat, všechno podstatné se dozvíte ve videu přiloženém výše. A klidně nám dejte vědět, jak jste na tom s parkováním ve vaší obci. Třeba se pokračování s touto tématikou bude natáčet právě tam.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (7)

Doporučujeme

Avatar - lordlord
4. 7. 2022 18:08
kup
Jindřichův Hradec - po opravě silnic na sídlišti se začal dodržovat zákaz parkování na silnici, ale v neopravené části o kus dál se parkování na silnici toleruje, nové parkoviště nikde....