Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tatra Trucks zve na Kopřivnické dny techniky 2019

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Společnost Tatra Trucks je tradičně generálním partnerem Kopřivnických dnů techniky, jejichž letošní ročník se odehraje během druhého červnovém víkendu.

 

Kopřivnické dny techniky, které budou pořádány ve dnech 8. a 9. června letošního roku v areálu společnosti Tatra Trucks nabídnou skutečně bohatý program. Sedmý ročník jedné z nejnavštěvovanějších akcí v Kopřivnici, na které automobilka zpřístupní i montážní linku tatrovek, bude již tradičně patřit automobilové technice a zábavě.

„Společnost Tatra Trucks je již každoročně generálním partnerem Kopřivnických dnů techniky, které slouží především k rozšíření povědomí o technice. Jsme proto rádi, že při letošním ročníku probíhá den otevřených dveří v naší výrobě. Široká veřejnost tak má možnost nahlédnout do výrobního procesu unikátních tatrovek," říká Michal Konečný, vedoucí marketingu společnosti Tatra Trucks.

Kopřivnické dny techniky nabídnou nejen expozice nejrůznější techniky, výstavu historických i moderních nákladních vozů značky Tatra, ale také bohatý doprovodný program s koncerty a atrakcemi pro děti i dospělé.

Mezi hlavní lákadla budou bezpochyby patřit předváděcí jízdy na zkušebním polygonu kopřivnické automobilky v nákladních vozidlech značky Tatra a obrněném transportéru OT-64 SKOT. Tradičně zde bude možnost svezení i řízení ve výjimečných sportovních supersportovních vozech značek Ford, Ferrari a Lamborghini nebo spolujízda v soutěžním speciálu.   

Návštěvníci Kopřivnických dnů techniky se tedy mohou těšit na zajímavé exponáty a doprovodný program. Novinkou letošního ročníku Kopřivnických dnů techniky je možnost přijet do areálu společnosti Tatra Trucks historickou vlakovou soupravou z Ostravy, Studénky, Příboru i ze Štramberka.

Zdroj: Tatra Trucks a.s.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Doporučujeme