Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tesla pokračuje v převlékání Cybertrucku za konkurenci, tentokrát si vybrala Toyotu

Ondřej Mára
Diskuze (22)

Maskovat Teslu Cybertruck nedává moc velký smysl, přesto s tím automobilka nepřestává.

Není to tak dlouho, co se na sociálních sítích a diskusních fórech objevily snímky Tesly Cybertruck s velmi nevšedním maskováním. Pick-up specifických tvarů totiž dostal polep, který měl imitovat Ford F-150. Tedy nejprodávanější truck na americkém trhu.

Nikdo sice dodnes moc dobře netuší, proč to automobilka udělala, svůj fórek se ale rozhodla zopakovat. Místo Fordu si však tentokrát vzala za vzor Toyotu Tundra, která se v zámoří rovněž řadí mezi mimořádně populární pick-upy.

Video se připravuje ...

Nevšedně maskovaný Cybertruck se povedlo natočit v Kalifornii a video bylo následně zveřejněno na fóru Cybertruck Owners Club. Nedlouho poté se další fotky stejného vozu objevily i na Twitteru. Podobně jako v případě polepu ve stylu Fordu byl polep přizpůsoben proporcím Cybertrucku, podoba s Tundrou je však očividná.

O významu těchto polepů se zatím pouze spekuluje, stojí však za připomenutí, že karoserie vozu by měla být vyráběna z nerezové oceli a podle původních informací automobilka neplánovala vůz lakovat. Minimálně ze začátku výroby. Kdo touží po barevné karoserii, měl podle Muska uvažovat například o polepu. Je přitom možné, že by polep mohla nabídnout i samotná Tesla a tohle je první ukázka možností.

Lakování specifického materiálu, ze kterého je karoserie vyrobena, by údajně nemělo být zrovna snadné. Ve hře však byla možnost, že by automobilka mohla barvu karoserie upravit například nahříváním. V březnu pak automobilka otevřela několik pracovních pozic, které naznačovaly, že se minimálně zvažuje lakování vozu. Bližší informace ale zatím nemáme.

V každém případě zůstáváme zvědaví, zda si Tesla vezme na paškál ještě další konkurenty. Obzvlášť zajímavé by bylo, pokud by se Cybertruck převlékl za Rivian R1T – první čistě elektrický produkční pick-up, který se již dávno prodává.

Ondřej Mára
Diskuze (22)

Doporučujeme

Avatar - WinDiesel
31. 8. 2023 18:47
Re: kup
jasně, a nuly jako ty si musí půjčovat jména lidí kteří toho dokázali hodně, zatímco ty tady jen bliješ do diskuze ta svá guvna blbečku
Avatar - WinDiesel
31. 8. 2023 18:46
Re: kup
:-[] :-[] :-[] :-[] :-[]
Avatar - Mokrous
30. 8. 2023 21:19
Re: Troll party
Proboha nereagujte na ty 3,14čuse. Oni zdechnou jen na nezájem. Redakce na to prostě sere a její výmluvy na to, že s tím nejde nic dělat mne nezajímají.
Avatar - Mokrous
30. 8. 2023 21:17
Re: Dostal jsem nápad
:D :D :D
Avatar - Barrichello
30. 8. 2023 14:06
Re: Troll party
Jsi nahlášen, Čížku s Plzně, trpící paranoidní schízou :-) :-) :-)

Pokračuj :-) :-) :-)