Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

TEST Video: Subaru BRZ již BRZy v redakčním testu

Diskuze (69)
Máte raději Subaru než Toyotu? Pak se nejspíše nemůžete dočkat testu sportovního kupé BRZ. My už jsme v tomhle autě seděli a momentálně připravujeme podklady pro obvyklý redakční test. Jako závdavek přinášíme video.

Video se připravuje ...

Subaru si dalo trochu na čas, sportovní model BRZ uvádí až s příchodem jara 2013. Novinku jsme převzali jako první internetová redakce a rovnou jsme s ní vyrazili na okruh do Bělé pod Bezdězem, abychom pro vás natočili videotest. Ten je takovou malou ochutnávkou, plnohodnotný test zveřejníme na Auto.cz již brzy, dočkáte se během následujících dní. Na co se můžete těšit? Zkoumali jsme jak modrý sporťák sedí v zatáčkách, jestli má dost silný motor a jestli náhodou svého majitele „nesežere“.

Diskuze (69)
Avatar - !GAS!
13. 4. 2013 09:18
Re: objektivita
Souhlasím v plném znění. Podle mého názoru nemá dobře zvládnutý powerslide či drift po jeho dokončení další "dokmit" ale auto je srovnáno do rovné polohy. Viz video.

[odkaz]

Mimochodem pro Wawrise, měl jsem dlouhou dobu MX-5 1,8 NB (viz naše komunikace na mojeauto.cz) a GT86 je jí jízdně hrozně blízko. Podobná hravost, podobně umí zvládnout nerovnosti, skvěle čitelnej zadek se samosvorem... Paradoxně v pružnosti i zrychlení mi přišla taky podobná, rep. svižnější, ovšem ne o moc.

Avatar - RWD
5. 4. 2013 13:56
Re: využití
Já myslím že už jsme to přešli. Minimálně to nikam nevede.
Beru to tak, že jsi mi odpověděl v 03.04. 16:55 a to já beru jako relevantní odpověď. Možná chceš slyšet, že švihání zatáček mě bralo když jsem dostal řidičák, to bylo předtím než se z řízení stala každodenní rutina. Pro zajímavost nebaví mě ani motokáry, baví mě jen rychlá jízda. Dokonce nejsem ani příznivcem atmosférických benzínů!
Na všechno tohle jsem ale zapomněl a nic z toho nekritizoval, je to subjektivní.
Nicméně pak jsem si vzpomněl na první větvičku keře, která škrábla můj lak, na kdejakou díru, do které občas zahučíme. Vím co to znamená mít v garáži svého miláčka a vím jaké to je ho ničit a prožívat s ním každou díru. Já už na tuto lásku rezignoval a pojal auto jako spotřební zboží. S odstupem tedy můžu říct, že člověk jako já prostě GT86/BRZ nedocení, už ne. To jsi chtěl slyšet?
5. 4. 2013 10:38
Re: Řidičské dovednosti redaktora - bída
Taky mě to zarazilo, vysloveně mě rušilo jak s tím autem neobratně zachází a záběr do kabiny tomu jen odpovídal. Nesrovnatelné video s řidičským koncertem, jako jsou třeba jízdní videa u konkurenčního serveru.
To, že Bělá je technicky náročná, úzká trať je sice pravda, nicméně efektní driftovací zatáčky celkem s prostorem jsou tam minimálně tři - první sjezd z kopce (jakoby vjezd do areálu) u kruhového objezdu, před lesem a za "cílovou rovinkou".
Avatar - Cejsi Mpower
4. 4. 2013 21:20
Re: Řidičské dovednosti redaktora - bída
Milerád bych Lukáše nějaké základní návyky naučil, s BRZ o to víc :-) . Nevím, kde si vzal nějakou profiškolu tedy, ale budiž.... ;-\
4. 4. 2013 15:12
Re: Znak
:yes: