Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testujeme Mazdu 6, jízdní dojmy už zítra

redakce AUTO.CZ
Diskuze (77)
Redaktoři Auto.cz vyrazili do Lisabonu, aby vyzkoušeli zcela novou generaci Mazdy 6.

Mazda 6 se ve svém třetím vydání dostane do prodeje už za pár týdnů a krátce na to se můžete těšit i na tradiční redakční test. Abychom vás s novinkou seznámili už v předstihu, vyrazili redaktoři Auto.cz do Portugalska na mezinárodní prezentaci.

Jako první zkoušíme benzinový motor 2,0 Skyactiv-G s manuální převodovkou a turbodiesel 2,2 Skyactiv-D vybavený automatem. První jízdní dojmy hledejte na Auto.cz už zítra v odpoledních hodinách.

Mazda 6 vstoupí na český trh současně jako sedan a kombi. Tato dvojice překvapuje dvěma vlastnostmi: varianta se čtyřdveřovou karoserií je delší, za praktičtější kombi zase Mazda nebude účtovat příplatek. Sedan i kombi ve shodné výbavě tedy pořídíte za stejné peníze.

Známe už české ceny, kompletní přehled najdete v následujícím odkazu.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (77)
23. 1. 2013 22:49
Re: Nie pre Dlháňov ...
Bral jsem čísla myslím z roku 2008, nejsem si teď jist. A bylo to mezi mladými muži, ne v celé populaci. Jak jsem uvedl, byť trochu kostrbatě.

Samozřejmě, že si uvědomuji, že vysoké víc vnímáš, proto také provádím mentální korekci. Ono jich je opravdu hodně. V mé věkové kategorii se skutečně cítím jako takový lehounký nadprůměr, což statistika potvrzuje.
23. 1. 2013 11:40
Re: Passat apod. už se třese
Pojem? Nemyslíš ty slovem globální Čechy, možná Evropu? V opravdu globálním, tedy celosvětovém měřítku, rozhodně žádný pojem není.
23. 1. 2013 11:33
Re: Passat apod. už se třese
Myslíš "manažeři". >:D
23. 1. 2013 11:32
Re: Passat apod. už se třese
>:D 1:0 pro tebe >:D Trefný přirovnání >:D Na alibistický řeči, jak má každý svůj vkus nedej. To řikají jen ti, co nemají dost argumentů a odvahy pro obhajobu svého názoru :yes:
23. 1. 2013 11:08
Re: Nie pre Dlháňov ...
Mazda6 nemá 1300kg, ale trochu víc.