Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

The Grand Tour pozmění složení! Koho už v další řadě neuvidíme?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Překvapivou informaci vypustila do světa jedna z hlavních tváří populární automobilové show Jeremyho Clarksona a jeho kumpánů. Oznámila totiž svůj konec.

Nemusíte se bát, nejde o nikoho z legendárního tria Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond. Show totiž po první sérii opouští The American, tedy obdoba Stiga. Tu ztvárňoval šedesátiletý jezdec Nascar Mike Skinner a o konci informoval na sociální síti Twitter.

„Pro vaši informaci, nepřipojím se k chlapcům během druhé série The Grand Tour. Přeji jim hodně štěstí. Moje postava se nevyvíjela tak, jak mi bylo řečeno,“ napsal Skinner svým sledujícím a naznačil tak, že v partnerství s tvůrci pořadu nebylo ideální.

Američana nemuseli ani samotní fanoušci, kteří jej dokonce označovali za nejslabší článek celého projektu. Dá se tedy předpokládat, že absence věčně nespokojeného závodníka může pořadu jen a pouze prospět.

Skinner absolvoval 286 závodů v Nascar, 52 podniků v sérii Xfinity a více než 230 závodů ve světovém seriálu Truck Series. Jeho poslední triumf se datuje do roku 2009, na profesionální úrovni naposledy závodil před dlouhými pěti lety.

Zatím není jasné, jestli a kdo jej v pořadu The Grand Tour nahradí. Nová série přitom na Amazonu odstartuje už 8. prosince a lákalo nás na ni již několik atraktivních trailerů. Bude druhá sezona vydařená jako ta premiérová? Doufáme, že ano!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)