Toyota Dream Car Contest 2014: Soutěž pro mladé výtvarníky

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Toyota odstartovala další kolo dětské umělecké soutěže Auto snů - Dream Car Art Contest 2014.

Po úspěšném loňském ročníku dětské umělecké soutěže Auto snů (Dream Car Art Contest), ve které Marek Tuček získal titul Best Finalist s účastí na slavnostním vyhlášení v Japonsku, vyhlašuje Toyota další kolo. Přihlášky se přijímají do 28. února 2014.

Soutěž, pořádaná již od roku 2004, byla loni rozšířena do osmdesáti zemí a regionů po celém světě včetně České republiky. Do soutěže bylo v roce 2013 zasláno 612 000 dětských výtvarných prací. Vynikajícím výsledkem skončilo loni slavnostní vyhlášení pro českého finalistu Marka Tučka (15 let), který převzal v Japonsku významné ocenění Best Finalist za výtvarnou práci nazvanou Auto snů – Nejen na Zemi.

Příští rok se mohou zúčastnit této soutěže děti ve věku do 8, 8 až 11 a 12 až 15 let, které své výkresy společně s vyplněným vstupním formulářem v souladu s pravidly soutěže zašlou do 28. února 2014 na adresu sídla Toyota Motor Czech nebo nově také poštou či osobně ke kterémukoliv autorizovanému prodejci Toyota.

Cílem soutěže je vytvořit příležitost pro děti, které budou malovat obrázky v rámci tématu Váš sen - auto budoucnosti, čímž se rozvíjí nejen jejich zájem o automobily, ale také vlastní umělecké schopnosti pro jejich budoucnost.

Soutěž Toyota Dream Car Contest 2014 je rozdělena na dvě fáze: národní kolo bude vyhodnoceno v březnu, přičemž všichni vítězové postoupí do světového finále, které se bude slavnostně vyhlašovat v srpnu v Japonsku. Vítězné návrhy bude posuzovat mimo jiné také prezident Toyota Motor Corporation Akio Toyoda.

Video prezentace k loňskému ročníku 2013:

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly