Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tuner Giacuzzo připravil paket pro Nissan Qashqai

Roman Daněk
Diskuze (11)
Nissan Qashqai je na trhu od konce února a už se na něj začínají prodávat tuningové doplňky. Jeden takový balíček úprav nabízí i tuner Giacuzzo.

Tuner Giacuzzo Fahrzeugdesign se specializuje na doplňky pro vozy Nissan, Renault, Mitsubishi, Honda a Kia. Jedna z nejnovějších nabídek doplňků je pro kompaktní SUV, Nissan Qashqai. Podivné jméno vzal Nissan tentokrát u jednoho kmenu kočovných Nomádů, kteří mají mít mnoho společného s netradiční povahou nového modelu.

V tuningovém paketu nechybí lehce modifikovaný přední nárazník, širší boční prahy a oplechování zádě. Na vstupních prazích jsou hliníkové lišty s logem tunera nebo s názvem vozu. Na zádi se objevila čtveřice oválných chromovaných koncovek výfukového systému, za které spolu s tlumičem zákazník zaplatí 590 eur.

Nové odpružení vozu přinese snížení světlé výšky vozu o 35 mm a vaše konto klesne o 163 eur. Zákazník si může vybrat z široké palety designů disků o rozměrech od 16 do 20 palců. Největší 20palcová kola Storm Line 3000 jsou obuta do pneumatik 245/35 R20. Jedno kolo včetně pneumatiky stojí 798 eur. Všechny přídavné komponenty splňují bezpečnostní normy a mají TÜV certifikát.

Roman Daněk
Diskuze (11)
12. 6. 2007 18:14
Hnus
Ital šáhne na japonské auto a vypadá to hůř jak vytuněná šáde