Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Uniriders a Nadace ORLEN Unipetrol zvou motorkáře na charitativní Spanilou jízdu v Kralupech nad Vltavou

Ondřej Mára
Diskuze (1)

Již čtvrtá charitativní Spanilá jízda motorkářů klubu Uniriders má za cíl pomoci osmileté vážně nemocné Štěpánce z Kralup.

Nadace ORLEN Unipetrol zve veřejnost na čtvrtou charitativní Spanilou jízdu motorkářského klubu Uniriders, která se uskuteční 18. 6. 2022 od 11:00 do 15:00 hodin na Palackého náměstí v Kralupech nad Vltavou. Program je připraven jak pro motorkáře, kteří se mohou na akci stále registrovat přes web Uniriders.cz, tak pro rodiny s dětmi.

Motorkáři se mohou těšit na 55 kilometrů dlouhou trasu, která odstartuje z Palackého náměstí v Kralupech nad Vltavou a povede přes Velvary, Mšené-lázně a skončí opět v Kralupech na náměstí, kde bude připraveno občerstvení i doprovodný program.

Ten byl navíc uzpůsoben také pro rodiny s dětmi, takže kromě vystoupení rockové kapely Atomic nabídne také vystoupení MX kids, skákací hrad, malování na obličej a mnoho dalšího. Primárním cílem akce je však veřejná sbírka pro vážně nemocnou Štěpánku z Kralup nad Vltavou.

Osmiletí Štěpánka se narodila zdravá, od čtvrtého měsíce se však její psychomotorický vývoj přestal posouvat dopředu. Rehabilitace spustila těžkou epilepsii, a i přes vyzkoušení jiných cvičení nebo alternativní medicíny, se rodina raději rozhodla tyto aktivity ukončit.

Kvůli lékům na epilepsii navíc přestala sama jíst a má zavedenou sondu, přes kterou ji rodiče krmí. Navzdory nelehké situaci, kdy je plně ležící a upoutána k invalidnímu vozíčku, je však Štěpánka stále velmi pozitivní a usměvavé dítě, které navštěvuje i základní speciální školu.

Cílem Spanilých jízd Nadace ORLEN Unipetrol je vždy pomáhat těm, kteří pomoc potřebují. V rámci Spanilých jízd tak už nadace dokázala vybrat 320.000 Kč a pomoci tak pěti nemocným dětem i přispět na Nadaci policistů a hasičů.

Cílem klubu Uniriders je spojit nadšence se stejným smýšlením a zálibami v motorkářském stylu života, kteří dodržují nepsaný kodex etiky a chování mužů a žen na silných strojích, aby důstojně reprezentovali barvy ORLEN Unipetrolu. Budeme rádi, pokud se rozhodnete i Vy rozšířit řady našeho klubu. Zapojte se aktivně jako jezdci do spanilých jízd ve prospěch Nadace ORLEN Unipetrol, nebo jako fandové, kteří tento styl života podporují,“ uvádí jménem motorkářského klubu Uniriders Lukáš Volák, Jiří Klapště a Petr Hlavín

Ondřej Mára
Diskuze (1)

Doporučujeme

14. 6. 2022 00:29
nechcete Orlen Unipetrol
Pracuji ve firmě, která je dodavatelem technologií pro Orlen Unipetrol. Dle chování investora za poslední dva roky jsem silně znechucen jeho přístupem k dodavaleli. Někdy státní legislativa platí, někdy ne. Někdy podniková legislativa platí, někdy ne. Často požadavky "my to chceme". A nemá to oporu ve státní nebo podnikové legislativě nebo vzhledem k několika stovkám podnikových norem, ve kterých nelze minimálně z půlky hledat fulltextem, to nejde ověřit. "my to chceme" ale je to kolisní s podnikovou legislativou. "Nevím, vymyslete to aby to splnovalo". "Nevím, já to chci". "Vícepráce drahý. Podle našich cen byste měli být na 1/3 ceny" (pro nás hlubocce pod nákladem). To je Orlen Unipetrol. Hodně štěstí. Chcete jet na akci takovýhleho křiváka?