Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Úpravce představuje VW Multivan T7 do nepohody. Má terénní předpoklady i sportovní výfuk

Stanislav Kolman
Diskuze (2)

Odolnější Multivan zatím existuje jen virtuálně, zobrazenými prvky jej však budete moci vyšperkovat už příští rok.

Modifikaci pro Volkswagen Multivan T7 připravila firma Delta4x4, německý specialista zaměřující se na offroadové úpravy všeho druhu. Inovace pro zbrusu nový model se zatím představují jen ve formě renderingu, společnost však avizovala, že vyobrazené díly si zákazníci budou moci objednat ve druhé polovině příštího roku.

A co všechno je vlastně k dispozici? Multivan dostává například jinou sadu odpružení, která zvyšuje světlou výšku o 40 milimetrů. Všimnout si můžeme rovněž dodatečné ochrany předního nárazníku s matným černým povrchem nebo střešního nosiče se dvěma LED světelnými pruhy. Další prvky lze umístit na panely, které nahradily zadní boční okénka. Řada dílů pochází od renomovaných výrobců jako Eibach nebo Bilstein.

Video se připravuje ...

Robustnější vzhled podtrhují vytažené blatníky a především speciální pneumatiky. Úpravce zákazníkům nabízí dvě varianty – obouvané osmnáctky s rozměrem 255/55 R18, případně dvacítky 275/40 R20. V obou případech vhodné pro co možná nejlepší průchodnost terénem.

Komu by ani tohle všechno nestačilo, ten od německé společnosti dostane ještě specifickou výfukovou soustavu s agresivnějším zvukem. Experti z Delta4x4 neuvádějí žádná omezení stran pohonných jednotek, dané úpravy lze tedy aplikovat na benzinovou, naftovou, ale i plug-in hybridní verzi modelu.

Video se připravuje ...

Stanislav Kolman
Diskuze (2)

Doporučujeme

13. 12. 2021 20:01
Ten športový výfuk
...je skvelá vec do nepohody a do terénu...
13. 12. 2021 12:05
???
Veď nový Multivan nemá pohon 4x4, a ak aj raz bude, tak elektrický. A PHEV má na ťažnom max 1600kg, uvidíme koľko bude mať PHEV 4x4.

Stará T6.1 má ešte aj uzávierku diferáku vzadu a vyšší podvozok, tá je v teréne lepšia ako hociaké SUV.