Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa: Připomeňte si to nejlepší ze Ženevy 2017

Jan Mička
Diskuze (7)
Letošní ženevský autosalon je už sice za námi, pojďme se však ještě na chvíli vrátit a připomenout si videa, které jsme pro vás během dvou tiskových dnů natočili.

Autosalon Ženeva pro nás tradičně začal už den před jeho oficiálním zahájením. Na pondělní odpoledne pravidelně připadá vyhlášení evropského Auta roku, kterého jsme se samozřejmě zúčastnili a podělili se s vámi o atmosféru prostřednictvím krátkého videa. Chcete-li vědět, jak to během vyhlášení vítěze ankety vypadalo a poslechnout si rozhovory se dvěma velmi důležitými českými zástupci, mrkněte sem!

Vyhlášení Auta roku však bylo pouhou špičkou ledovce. Hned v úterý jsme se s kamerou vyrazili podívat na Mitsubishi Eclipse Cross, zcela nový crossover se třemi diamanty ve znaku, novou generaci Opelu Insignia, s níž se již příští týden svezeme v rámci mezinárodní prezentace v Německu, Hyundai i30 kombi, který se bude snažit zatopit například Škodě Octavia Combi a Volkswagenu Golf, nebo nový Ford Fiesta, jehož prezentace nás však příliš neohromila. Proč? Personál stánku nás z nepochopitelného důvodu nechtěl pustit za volant

Během prvního dne jsme nezapomněli ani na novinky Škody Auto nebo Volkswagen Arteon, zbrusu nový fastback navazují na model CC, nebo Alfu Romeo Stelvio, která nás nadchla zejména v provedení Quadrifoglio. Přidali jsme však i trochu toho zákulisí. V tomto videu kupříkladu uvidíte, jak se během autosalonu žije novinářům, v rozhovoru s autosalonovými hosteskami se zase dozvíte, jaký je jejich režim během tiskových dnů, kolik toho „nastojí“, a zda mají vůbec čas si na chvíli „odskočit“.

Během dvou novinářských dnů ženevského autosalonu jsme pro vás natočili devatenáct videí, z nichž tři nejzajímavější najdete níže. Nechybí ani speciální 360stupňové video, díky kterému si můžete z vlastního pohledu prohlédnout část expozice!

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Jan Mička
Diskuze (7)
Avatar - speedfred
19. 3. 2017 14:20
Video som
nevidel,ale bol som tam mrknúť a najviac sa mi tam páčila z obyč. značiek AR Stelvio. V reálne krásne auto.
Avatar - Floyd
18. 3. 2017 19:49
Re: "to nejlepší ze Ženevy 2017"
Hudební podkres dobrej, ten SM (tím nemyslím Svět motorů) ale hrůza děs běs. Vydržel jsem to sice celé ty tři minuty, ale oči z toho děsně bolej. Přístě lépe!
Avatar - Floyd
18. 3. 2017 19:43
Re: "to nejlepší ze Ženevy 2017"
Mička ten pocit evidentně má >:D >:D >:D
18. 3. 2017 14:07
Re: Jemná připomínka
[odkaz]
Avatar - Ada je zase tady
18. 3. 2017 13:55
Jemná připomínka
Počtěte si: [odkaz] :-)