Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Andy Priaulx řídí BMW M235i

Michal Fokt
Diskuze (13)
Závodník z DTM prohání na britském okruhu Thruxton ostrého dvojkového bavoráka. Poslechněte si, co o mnichovské novince říká.

Kariéra britského závodníka Andyho Priaulxe je už od počátku 21. století svázána se značkou BMW, s níž jezdil v britských cesťácích, v evropských cesťácích, ve WTCC a nejnověji také v DTM. Má tedy zcela jistě bavoráky v krvi, na druhou stranu ale asi nebude úplně nestranný. Je tedy jen na vás, co si odnesete z propagačního videa, v němž zkouší momentálně nejsportovnější dvojkové BMW M235i a domácím okruhu Thruxton. Jisté ovšem je, že jim to spolu šlo více než dobře.

Michal Fokt
Diskuze (13)
Avatar - Sumi2000
5. 11. 2013 10:20
Re: Mně se líbilo
Dobrý..ale ty kola u toho BMW jsou jak design od Hyundai..
Avatar - Sumi2000
5. 11. 2013 10:17
Re: Musím uznat...
>:D :yes: :yes:
Avatar - fOE
5. 11. 2013 09:44
Re: Nelíbí,
Reakce pro oba: tady se neshodneme panove :-)
Me to naopak naslapene i dynamicke prijde, k tomu aby to byl zaroven i "nasranej bawor", jako je treba 3er, ale nedochazi bo kukuc (svetla) vypada jinak. Navic proti predesle 1er coupe to uz vypada konecne dobre a ne jako kockopes, ktery byl v 1M coupe az na smesne velkych kolech (taky to srovnani s 2er pokulhava kdyz 1er M coupe stala na 19tkach) Tak treba 4er me krom predku neoslnila, je to velice pekne auto, ale na me uz moc natazene a proporcema az moc "sestkoidni" (nazivo jsem to jeste nevidel, soudim z fotek).
Ad aftermarket kola, v decentnim designu to stoji za zvazeni, zvlast kdyz clovek veme v potaz kolik casto vazi origo BMW disky (klidne 12-13kg) a srovna to treba s BBS. Zvlast u auta kde si clovek hraje na vykon je to jedna z nejlepsich cest jak to jeste ozivit, ne nadarmo jsou ty lepsi disky delane pro BMW prave BBS.
Avatar - Dinar
5. 11. 2013 09:36
Re: Nelíbí,
Díváš se na mpaketový model s velkými koly a přesto to auto vypadá jak prošlápnutá bačkora. Samo, že své hodnocení přeháním, není to žádný tvarový průser jako např. CLA, ale prostě jsem čekal lepší výsledek, tohle ani v empaketu nepůsobí dynamicky a našlapaně. ;-)
5. 11. 2013 09:29
Re: Nelíbí,
Mě ne, srovnej s tím jak vypadají jiný modely značky. Podložky a aftermarket je něco, co nedělám u svých aut.

P.S.: z německý trojky jsou mi bavoráky nejbližší, mám je rád, líbí se mi. Dvojka není odsouzeníhodná, to v žádným případě, ale nebudu nekriticky tvrdit, že mě učarovala. Vidím na ní chyby a ty zamrzí.