Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: BMW X5 – Modernizované SUV na silnici

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (33)
Automobilka BMW pro letošní rok připravila omlazení svého velkého SUV, které se vedle techniky projevilo i na designu. Modernizované X5 druhé generace se představilo začátkem roku a na český trh dorazilo v dubnu.

Druhá generace BMW X5 s kódem E70 měla premiéru v roce 2006 a její prodej se rozběhl v únoru následujícího roku. Po třech letech tedy dozrál čas na modernizaci techniky i optické retuše.

Designové změny v přední části reprezentuje nový nárazník s většími vstupy vzduchu. Nejmarkantnějším rozdílem mezi původní a faceliftovanou X5 E70 jsou mlhovky, které se přesunuly blíže ke středu. Zádi dominují nové koncovky výfuků, dřívější elipsy byly nahrazeny kulatými. Světla se změnila nepatrně, dělící chromovaný pás je tenčí a delší. Nová X5 má více prvků karoserie lakovaných v barvě vozu.

Doporučujeme
BMW X5 po faceliftu: V prodeji od dubna, první cena 1,486 milionu Kč

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (33)
Avatar - Vampix(Diesel Power)
10. 5. 2010 21:09
Re: Klasický premiový facelift,
tak mně se na střeše nelíbí žádná trubka a cokoliv jiného. Na x5 jsme měli perfektní držák na kola na 5.dveře a lyže patří do vaku. Ale samozřejmě pokud to někdo využívá tak to chápu :-) jak jsi psal, 100 lidi 100 chuti :-)
Avatar - Dinar
10. 5. 2010 20:38
Re: Klasický premiový facelift,
No, v tom bychom se neshodli, pro mě musí být povrch. úprava hagusů shodná s lištami kolem oken, černě lesklé lišty s alu hagusy mi nepasují stejně jako alu lišty s černými hagusy. Ty alu hagusy navíc nejsou obyč. trubka nad střechou, ale jsou to ližiny na karoserii, což opticky snižuje auto, a to se mi líbí. Ale tohle je celkově o gustu každého soudruha. :-) ;-)
Avatar - Dinar
10. 5. 2010 20:34
Re: Klasický premiový facelift,
S tímhle je u bavorů potíž, nevada je koženka, nappa je lepší, ale nejde s odvětráváním, proto individual merino, to je opravdu kvalitní jemná kůže navíc jde s větranými sedačkami. A pokud jde o sedačky samotné, ty komfortní jsou paradoxně víc sportovní než ty sportovní, jednak mají dofukovací bočnice, a pak jim jde přihnout i horní část opěradla. Popravdě, existenci obou variant moc nechápu. ;-)
Avatar - Vampix(Diesel Power)
10. 5. 2010 18:10
Re: Klasický premiový facelift,
Nevím přesně jak se jmenovala, každopádně odstín Olivín [odkaz] Byla sice nevýrazná a trošku podobné jedné tmavší zlaté ale mně se líbí do dnes...
Avatar - white label
10. 5. 2010 17:48
Re: Klasický premiový facelift,
Carbon Black se k M-paketu na X5 nabízí dál.
Jakou barvu jste měli na staré X5?