Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Martin Vaculík a ojetá Škoda Karoq. Proč se vám bude hodit důkladné mytí auta?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)

Víte, jak správně umývat vůz? Dost možná se vám oblíbená pomůcka bude hodit, máte-li zálusk na bazarovou Škodu Karoq!

V nejnovější epizodě tradiční bazarové videorubriky Martina Vaculíka si tentokrát posvítíme na ojetou Škodu Karoq. Technický expert Světa motorů auto důkladně proklepne nejen na silnici, ale i mimo ni. Řeč pochopitelně přijde i na tradiční praktické okénko, kde se dozvíte všechno podstatné, co vám ve voze usnadní každodenní život.

Jak už jistě dobře víte, Martin své videobazary od podlahy změnil. Namísto občasníku teď vydává novou obsáhlou epizodu každé pondělí, vždy na webu Auto.cz. Úvodní část videa je pokaždé k dispozici volně na našich stránkách i youtubovém kanálu. Plnou epizodu najdete v sekci Auto.cz PREMIUM+ níže v textu. Dnešní má přes 24 minut. A protože je v sekci PREMIUM+, samozřejmě ji zhlédnete bez reklam.

Členství v Auto.cz PREMIUM+ si nyní můžete vyzkoušet za 1 Kč, posléze je cena 199 Kč měsíčně. Kromě bazarů Martina Vaculíka dostanete přístup k unikátnímu obsahu na 9 webech našeho vydavatelství, všechna videa bez reklam a rovněž přístup k elektronickým verzím novin a časopisů našeho vydavatelství. Veškeré důležité podrobnosti níže:

Nejnovější videa Martina Vaculíka

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)

Doporučujeme

Avatar - Zetti
6. 4. 2023 08:09
Re: Bludy pana Vaculíka
Zadní dveře nejsou nijak odlišné od Yetiho, také jdou až na hranu výřezu kola.

To sem si nikdy nevsiml, koukam ze to je vetsi paskvil nez sem cekal.

PS minus si davam sam
Avatar - rohYpnol
4. 4. 2023 16:49
Bludy pana Vaculíka
Musím po shlédnutí Světa Motorů uznat, že pan expert Vaculík trpí nějakými přeludy.

To, co je schopný vymýšlet, je opravdu neskutečné. Viz tenhle bazarový Karoq. Zadní dveře nejsou nijak odlišné od Yetiho, také jdou až na hranu výřezu kola. A že je auto třeba mýt a udržovat v čistotě, je jasné.

Opravdu mě zaujaly Vaculíkovy světonázory ohledně výměny kol. Třeba jeho pravidlo, že Octavii 1 nikdy nezvedáme za prahy... Pan asi neví, že i Octavia se za prahy zvedá úplně běžně, jen je třeba u toho myslet a nedělat to jako prase. Výztuhy v prazích jsou, jen ne úplně ideálně.

Nebo dávat mezi náboj a disk karosářský vosk... Přitom radí náboj očistit drátěným kartáčem... když už toto někdo dělá, tak je třeba si ten bordel nedoatat do závitů na šrouby kol. A pokud disk někde přirezá, tak velmi rád to udělá na středovém kroužku...

Prostě žoviální pan teoretik... Ve všem. :-!