Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Martin Vaculík a VW Grand California. Hodinové video pro milovníky obytňáků!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)

O kterém autě se dá natočit přes hodinu materiálu? Třeba o tom, které má na palubě nespočet funkcí. Obzvlášť, když je to bydlík na kolech.

Technický expert Světa motorů Martin Vaculík se netají slabostí pro Multivany. Není to však jediné užitkově zaměřené auto, které jej z nabídky Volkswagenu zaujalo. Velmi rád má také bydlíky na kolech všeho druhu. Když tedy do redakce dorazil nový Volkswagen Grand California, bylo jasné, kdo se jej ujme!

Martin tento velký obytňák představuje způsobem sobě vlastním. Zaměřuje se na praktické vychytávky, které majitelům usnadní každodenní život. Jaké soužití s Grand Californií je? A je těžké si zvyknout na specifika tohoto auta? Nebudeme předbíhat, všechno vám Martin Vaculík řekne v dnešním videu, které je zcela zdarma a má přes hodinu!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)

Doporučujeme

7. 3. 2023 10:50
Re: Zatím jsem zkouknul tak třetinu...
Zdaleka to není ok. Něco pochválil ale dost věcem se vysmál
Avatar - WinDiesel
7. 3. 2023 10:28
Re: Zatím jsem zkouknul tak třetinu...
Hodinu to nevydržím, jak to vidí pan Vaculík? Kriticky a nebo je dle něj vše OK?
6. 3. 2023 20:26
Zatím jsem zkouknul tak třetinu...
.. a už jsem definitivně ztratil i ty poslední iluze o schopnostech dnešních inženýrů od VW

EDIT - vydržel jsem i ten zbytek i když je to neskutečně zdlouhavé. Jaký je závěr ? Hlavní předností auta je že se s ním dá zaparkovat stejně jako s osobákem. To ale bohužel platí jen tam kde je možnost zadek nechat viset nad trávník, jinde dost těžko. I tak jsou malé rozměry vynikající, drobnou nevýhodou ovšem je, že uvnitř pak není žádné místo. Zoufalý posez u stolu, málo prostoru na spaní, všechno jak v sardince. Minimální možnosti pro přepravu sportovních potřeb, třeba kol. Nemluvě o skútru nebo nedejbože něčem větším. Mikrolednička jako by ani nebyla. Romantické odreagování při nasazování předního závěsu, k tomu střípky dokládající neskutečný fištrón odborníků od VW, třeba to víčko od napouštění vody, nemožnost topení a větrání oknem u stolu zároveň. Pochybná využitelnost skříněk nahoře atd.... Obrovskou výhodou ale je, že celá ta vnitřní minivýbava vyčerpá tak velkou část nosnosti auta, takže do něj stejně už ani nic víc naložit nejde. Fakt povedený kousek