Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Martin Vaculík a ojetý Peugeot 308 s kontroverzním tříválcem. Opravdu je to průšvih?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (7)

Tříválec s objemem 1,2 litru je nedílnou součástí aktuální nabídky skupiny PSA. Martin Vaculík v nejnovějším videobazaru prozradí, na co se při výběru této motorizace zaměřit.

V aktuálním bazarovém videu si technický expert Světa motorů posvítil na ojetý Peugeot 308 druhé generace prodávaný od roku 2014. Jde o kousek s benzinovou motorizací 1.2 PureTech, kterou dnes najdete napříč modelovým portfoliem francouzské automobilky, ale i dalších značek koncernu PSA, respektive Stellantis.

Kromě podrobné rozborky pohonné jednotky přijde řeč i na starosti všedního motoristy. A zhodnocení se dočká také kabina s pracovištěm řidiče zvaným i-Cockpit. Jak toto řešení vyhovuje Martinu Vaculíkovi? Nejen to se dozvíte v dnešní epizodě.

Jak už jistě dobře víte, Martin své videobazary od podlahy změnil. Namísto občasníku teď vydává novou obsáhlou epizodu každé pondělí, vždy na webu Auto.cz. Úvodní část videa je pokaždé k dispozici volně na našich stránkách i youtubovém kanálu. Plnou epizodu najdete v sekci Auto.cz PREMIUM+ níže v textu. Dnešní má 16 minut. A protože je v sekci PREMIUM+, samozřejmě ji zhlédnete bez reklam.

Členství v Auto.cz PREMIUM+ si nyní můžete vyzkoušet za 1 Kč, posléze je cena 199 Kč měsíčně. Kromě bazarů Martina Vaculíka dostanete přístup k unikátnímu obsahu na 9 webech našeho vydavatelství, všechna videa bez reklam a rovněž přístup k elektronickým verzím novin a časopisů našeho vydavatelství. Veškeré důležité podrobnosti níže:

Nejnovější videa Martina Vaculíka

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (7)

Doporučujeme

Avatar - del42sa
18. 4. 2023 12:11
Re: Ojetý Peugeot 308 s kontroverzním Martinem Vaculíkem.
aneb kdo chce Peugeot bít, tak si hůl vždy\cky najde ;-)
17. 4. 2023 07:00
Ojetý Peugeot 308 s kontroverzním Martinem Vaculíkem.
:yes: