Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Martin Vaculík a ojetý Fiat 500X. Neprávem opomíjený bazarový klenot?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (32)

Martin Vaculík chce v příštích měsících natočit pětatřicet velkých videí se zajímavými ojetinami. Do prvního dílu si přizval crossover Fiat 500X.

Technický specialista Světa motorů si do první epizody nově pojaté bazarové videorubriky nevybral auto, které by patřilo mezi hojně vyhledávané ojetiny. Přesto je podle Martina Vaculíka natolik zajímavé, že si samostatný díl zaslouží.

Řeč je o Fiatu 500X s motorem 1.0 FireFly o výkonu 88 kW. Martin našel v bazaru kousek s nájezdem 70.000 kilometrů, tedy porcí, která už dokáže poodhalit leckteré závady. Takové auto se slušnou výbavou stojí 349.999 Kč. A v nejnovějším díle se dozvíte, zdali byste při rozhlížení se v dané automobilové kategorii měli o vyšší „pětistovce“ uvažovat, nebo se raději porozhlédnout jinde. V epizodě najdete i rady zkušeného majitele, dynamické měření a chybět nebude ani oblíbený zvedák!

Jak jsme vás informovali už včera, Martin své videobazary od podlahy změnil. Namísto občasníku se teď můžete těšit na novou obsáhlou epizodu každé pondělí, vždy na webu Auto.cz. Úvodní část videa bude pokaždé k dispozici volně na našich stránkách i youtubovém kanálu. Plnou epizodu najdete v sekci Auto.cz Premium+ níže. Už ta první stojí za to, vždyť má se vším všudy 48 minut! A protože je v sekci Premium+, samozřejmě ji zhlédnete bez reklam.

Členství v Auto.cz Premium+ si nyní můžete vyzkoušet za 1 Kč, posléze je cena 199 Kč měsíčně. Kromě bazarů Martina Vaculíka dostanete přístup k unikátnímu obsahu na 9 webech našeho vydavatelství, všechna videa bez reklam a rovněž přístup k elektronickým verzím novin a časopisů našeho vydavatelství. Veškeré důležité podrobnosti níže:

Kalendář videobazarů Martina Vaculíka 2022

  • 4. října: Fiat 500X (od 2014)
  • 10. října: Škoda Superb (od 2015)
  • 17. října: Ford Focus (od 2018)
  • 24. října: Škoda Rapid (2012-2019)
  • 31. října: Suzuki Vitara (od 2015)

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (32)

Doporučujeme

Avatar - JFK
9. 10. 2022 19:17
Re: A je to tady.. Stars of clash, Vaculik vs Kubrt!
Chytrej zprostředkovatel přes ojetiny tam postoval, že Vaculíkova recenze na fiata je placená áckama, protože je to střep, a on to přece ví, protože s tím jel. Na to se tam v diskusi zjevil druhý ředitel zeměkoule s ojetinama Vaculík a spustil, jakože áčka ho nevytápí a jestli to ještě Kubrt jednou napíše, bude ho žalovat a ten se bohužel podělal :no:
Přitom áčka si dělají reklamu půjcovanim aut zdarma včetně informací z prodeje a Vaculík díky tomu má o čem psát už roky. Takže by to byla velice zajímava kauza, kterou by notorický pragmatik Vaculík nejspíš projel, protože z toho samozřejmě ve finále v součtu profituje a jako jiná forma úplaty to pak bráno být může. Periodikum za to půjčování ojetin k bazarotestům neplatí, pouze tiskne reklamu plus si bazar reklamu zadává on top.
Avatar - Ja Prvni 123
9. 10. 2022 12:22
Re: oleej
Jo. Pokud jsi jezdil jenom opravdu kratke trasy, tak pak tomu oleji verim.

Primovstrik je produktem dnesni doby - posedlosti vykonem.
Bez ohledu na zivotnost.
Avatar - Ja Prvni 123
9. 10. 2022 12:20
Re: oleej
No, vsak ja jsem si na nej nestezoval!
:-)

Ted jezdim Tipem. Je mnohem pohodlnejsi. Ale 500x jezdila tak nejak... samozrejmneji.
:-)
Avatar - twistedTSD
9. 10. 2022 00:52
Re: oleej
Když s tím jezdíš na Korsiku, tak nemůže ředit olej. :-!
Avatar - twistedTSD
9. 10. 2022 00:49
Re: A je to tady.. Stars of clash, Vaculik vs Kubrt!
Vyprávěj, přeháněj!