Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Motorkář nemá přednost ani na hlavní

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (55)
Motorkáři nejsou lovnou zvěří jen v Evropě. Přehlédnout je jako krajinu umí i řidiči v Kalifornii.

Skutečnost, že motocyklista jede po hlavní silnici byla pro řidiče bílého BMW řady 3 (E46) nejspíš naprosto bezvýznamná nebo měl prostě pocit, že je silnici dostatečně široká. Zda si řidič motocyklisty nevšiml nebo se rozhodl jej prostě ignorovat se už nedozvíme.

V každém případě připravil jezdci na silniční Hondě CBR600RR řádně adrenalinový zážitek za řidítky a donutil jej k nechtěné motokrosové vložce, která naštěstí neskončila pádem ale zastavením u krajnice.

Očividně otřesený motocyklista, který uvádí, že se před incidentem mohl pohybovat rychlostí okolo 66 km/h pak jen sleduje, jak kolem něj bílé BMW pomalu projede a řidič nemá ani snahu se omluvit nebo zjistit, jestli je motorkář v pořádku.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (55)
Avatar - DawQa
14. 4. 2012 08:03
stroj jako stroj
motorka= stroj pro zábavu, Lambo= stroj pro zábavu = okruhové stroje = spz na převoz na dráhu= méně smrťáků

ale proti harlejum a skůtrum nic nemám, to je asi jako když si někdo veme veterána na projížďku a skůtry ať už cestovní či do města, to je prostě pracant, ale někteří mladí z nich dělají závodní stroje...

tím nechci říct, že motorky na sinici nepatří, ale právě naopak, jen by měli jezdit v ránci slušnosti, nechci psát předpisů, ale proč je možný potkat němce na cestovných bmw s bagáží a můžou takle v klidu procestovat evropu, a jiný poklidně jezdit nemohou.. ?? ;-)
Avatar - Ronault.
6. 4. 2012 00:08
Re: Motorkář
Když budeš jezdit Favoritem, tak tě budu mít rád alespoň já >:-[] >:D
5. 4. 2012 23:49
Co mi vadí na motorkářích
Toto video je celkem jasné a asi nepotřebuje nějaký zvláštní komentář. Obecně na motorkářích mi ale vadí, že chtějí být považováni za běžné účastníky provozu, ale přitom se tak sami nechovají. Když padne na semaforu červena a auta zastaví, zcela nepředpisově se uličkou mezi auty cpou dopředu. Pak prudce akcelerují. Často také předjíždějí na nebezpečných místech...
5. 4. 2012 22:55
Re: názor
To jsi jako odjel od nehody bez poskytnutí první pomoci ? Aha on to byl motorkář. Pořiď si na auto samolepku : Jestli se vybourám, projeďte okolo mne bez povšimnutí - DĚKUJI.
5. 4. 2012 19:43
Re: Motorkář
Řekl bych, že častěji potkávám vepře v pekáčích. Jedno, jestli byl jako nový silný, nebo ne. V nových autech jich jezdí mnohem méně.