Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Nedívejte se! Zakázaná reklama na Audi R8

Michal Fokt
Diskuze (11)
Přestože Audi R8 ve videoklipu téměř stojí, je tenhle spot zakázaný. Spojuje prý rychlost a vzrušení a to se (samo)zřejmě nesmí...

Reklama na supersport by měla být nacpaná akcí - rychlé průjezdy zatáčkami, závodní okruh, zvířený prach nebo zapálené pneumatiky. Jenže to by se nesmělo vysílat, je to propagace nebezpečné jízdy. Tak Audi vytvořilo rafinovaný klip "The Eye". Je to prostě jen záběr na řidičovo oko, občas proložený střihem na zpomalené auto a doplněný o zvukovou kulisu motoru. Nic dramatického ani pobuřujícího, ale každý tuší, o co kráčí. Jenže ani tohle neprošlo přes britskou Advertising Standards Agency (ASA). Klip prý kombinuje rychlost a vzrušení z jízdy, což je nežádoucí.

Ale Volkswagen se nevzdává snadno, posudek rozporoval tím, že pohyby oka nejsou způsobeny vzrušením z rychlé jízdy, ale soustředěním na řízení. tak uvidíme, jak to nakonec dopadne. ale všichni víme, jak dopadá souboj s úředním šimlem...

Michal Fokt
Diskuze (11)
Avatar - Magister
18. 8. 2016 12:19
Re: Pseudoekologičtí idioti
V poslední době Anglánům nerozumím.
18. 8. 2016 09:49
Re: Počkať, tak R8 vie ísť rýchlo?
Nedělaj ze sebe idioty.. naopak se plácaj po zádech, jak přispěli k bezpečnosti na silnicích, za což si jistě navrhli tučnou prémii :yes: :yes: :yes:
18. 8. 2016 09:44
Re: Zakázat
Don Vito, možno tam pre Teba majú flek ... nehľadáš prácu v UK?
18. 8. 2016 09:43
Počkať, tak R8 vie ísť rýchlo?
Jejda, ja som si to chcel kúpiť, ale netušil som, že to bude mať motor - to neni šlapacie?Tajtrlíci! Chcú z nás urobiť idiotov a pritom ich robia sami zo seba. Jdu blejt, velebnosti!
18. 8. 2016 09:23
Re: BANNED
Že nezakážou celý Top Gear? Tam přece nejde o nic jiného..

Opravdu hrozná doba.. takže díky zákazu reklamy vlastně majitelům nedojde, že to může jet rychle, takže cenzura zachránila tisíc teoretických životů. Nebo jak to obhájili?

Fakt mě štve absence zdravého rozumu, všichni politici jsou nuceni vycházet z teoretických předpokladků dokonalého imaginárního světa. Což chápu, protože nazývat věci pravými jmény se dnes rovná politické sebevraždě. A co kdyby se jednou nějaká R8 skutečně vybourala.. politik schvalující tuto reklamu by byl jistě okamžitě vyzván k rezignaci :yes: :yes: :yes: Takže radši zakážeme všechno, ať máme krytá záda..