Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Nejhloupější odtahovkář na světě

David Bureš
Diskuze (8)
Odtahové vozy se většinou volají k rozbitému automobilu, aby jej odvezly do servisu. Někdy ale při odtahu jejich obsluha způsobí větší škody, než kvůli kterým byla motoristou zavolána.

Poničení auta díky odtahu je případ i z následujícího videa. Řidič odtahové služby během nakládání auta vystoupil z kabiny vozu, aby cosi zkontroloval na jeho zádi. Nákladní auto se ale poté dalo do pohybu i s visícím odtahovaným SUV na zádi.

Řidič se pokusil odjíždějící nákladní vůz doběhnout, dovnitř se však nedostal dříve, než „náklaďák“ přejel přes obrubník na konci ulice. Aby se odtud dostal, dal se do couvání – s odtahovaným automobilem, které z nákladního prostoru stále visel. Ozývající se rány naznačují, že převážené auto nezůstalo bez úhony.

Přestože není jasné, z jakého důvodu se nákladní automobil dal do pohybu, majitel částečně naloženého vozu odtahové službě jistě nepoděkuje.

David Bureš
Diskuze (8)
14. 2. 2013 18:52
SUV
chlapi ja to nevidím ani na eRko ani na Highlander ale skôr na Subaru Forester
12. 1. 2013 01:10
Hodinky, holínky,
je to jedno. Opravte "i s visícím odtahovým SUV na zádi". Ne odtahovým, ale odtahovaným.
11. 1. 2013 20:12
Re: SUV?
nerobim. pozriem video, je to cierne ako MB R, ma to 4 kolesa ako MB R a z toho pohladu zhora sa mi to nezdalo byt velmi SUV-idne.
dakujem Tom!kovi, ze narozdiel od teba ma opravil.
11. 1. 2013 19:55
Highlander
Řekl bych, že to je Toyota Highlander ;-)
Avatar - 3_diamanty
11. 1. 2013 15:37
Re: SUV?
R-kovy mercedes?

si robis pr.del nie?