Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Nissan Townpod – Prohlídka interiéru

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Mezi hvězdy pařížské expozice automobilky Nissan patřil koncept městského elektromobilu s variabilním interiérem.

Nissan Townpod je určen především pro pohyb v městských ulicích. V nich bude profitovat především ze svých malých vnějších rozměrů, zatímco posádka má mít k dispozici prostorný a jednoduše přístupný interier pro čtyři dospělé cestující. Townpod si půjčuje techniku od mnoha svých kolegů – elektropohon zdědil po Nissanu LEAF, některé prvky exteriéru po Nissanu Z a částečně připomíná i Cube.

Mezi hlavní výhody konceptu patří dobře přístupný zavazadlový prostor s nízko umístěnou a hlavně rovnou podlahou. Majitel si může svůj vůz upravit přesně podle svých potřeb. Rozměrné dvoukřídlé zadní dveře a velké střešní okno s možností odklopení v zadní části mají zjednodušit a nakládání a převoz i větší a netradičních nákladů.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
10. 11. 2010 19:30
Re: Výborně!
Naopak, práve tebe a podobným treba prístup medzi rozmýšľajúcich ľudí umožniť, aby ste niečo pochytili...

Trošku si pletieš Francúzsko a Japonsko, napíš si Ježiškovi o glóbus k Vianociam. ;-)
Avatar - Ada je zase tady
10. 11. 2010 08:21
Re: Výborně!
Asi te stve, ze mi neni mozne zakazat pristup. Ja ovsem rikam jen presne to, co si myslim. Tento sileny francouzsky design je jak pro mne, tak pro radu dalsich lidi z me blizkosti zcela neprijatelny. Pokud ho tihle rendlici presto budou cpat na trh, lide si opravdu radeji koupi VW. :-!
Re: Výborně!
Každým dalším takovýmto duchaplným příspěvkem rosteš v očích všech. :yes:
Avatar - Ada je zase tady
10. 11. 2010 05:18
Výborně!
Čím hůře bude vypadat produkce firmy rendlík a spol (v tomto případě její rýžové odnože), tím lépe se bude prodávat VW UP. :yes: