Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Požár tahače zničil čtyři Volkswageny Passat

Michal Fokt
Diskuze (66)
Závada na návěsu, vezoucího zbrusu nové Volkswageny Passat, v Polsku způsobila požár, jenž zničil čtyři z nich.

Už jsme si pomalu začali myslet, že hoří pouze supersportovní vozy italských značek a Fisker Karma, ale jak vidno, oheň není vybíravý a občas se spokojí i s německým modelem střední třídy. V Polsku takhle shořely hned čtyři Volkswageny Passat, ale v tomto případě v tom byly vážně nevinně.

Požár zachvátil čtyři kombíky Volkswagen Passat poté, co se vzňal následkem závady na pneumatice nebo nápravě návěs, na kterém byly automobily naloženy. Taková věc se občas stane, zajímavý je zejména způsob, jakým se přihlížející pokoušeli požár uhasit. Nikdo z nich neměl hasící přístroj a hrsti sněhu očividně nezpůsobily zamýšlený efekt. Celý incident byl vyřešen hasiči 23 minut od vzniku a zachráněna byla pouze tři auta.

Michal Fokt
Diskuze (66)
9. 1. 2013 00:32
Žádný auto
ať už německý, francouzský, korejský atp. by takhle nemělo dopadnout. Kdo má rád auta jako takový, má nějakej vztah k technice, tak to pochopí. Je mi smutno z trotlů jako je Topper, co se z toho ještě radují. I když tady tento server už dávno není o příznivcích aut ale o žabomyších sporech.

PS: Toppere, normálně věřím tomu, že ty jsi natolik dementní, že kdyby u silnice někdo ve VW potřeboval pomoc a to i zdravotní, tak ty mu nepomůžeš. :no:
Avatar - white label
8. 1. 2013 09:31
Re: Opožděný vánoční dárek od redakce
Neboj, tebe za toho favorita rozhodne nepovažuji. Myslíš asi zákon akce a reakce. To taky, ale pořád zůstává zásadní rozdíl mezi pozitivními aktivitami tohoto druhu a těmi naopak negativními. ;-)
8. 1. 2013 08:21
Re: Opožděný vánoční dárek od redakce
>:D
8. 1. 2013 08:15
Zprávy
Čtyři požáry v centru Moskvy zničily krásnou, novou, továrnu na traktory.
A teď veselejší zpráva: Stovky kapitalistů zahynou dnes ve vesmíru při zkáze raketoplánu!
7. 1. 2013 22:39
Re: takový divný hasiči
Asi myslíš Pata s Matem. Tedy Pat a Mat. :-) Původně Kuťáci, poté A je to!