Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Toyota Supra jezdila bokem po Praze. Provětrala ji bývalá hvězda Škodovky

Stanislav Kolman
Diskuze (2)

Finský závodník Kalle Rovanperä byl v sobotu hostem Pražského Rallysprintu, kde v rámci exhibiční jízdy projel Toyotu Supra.

Mladičkého finského talenta si velmi dobře pamatujeme ještě z dob jeho působení v továrním rallyeovém týmu Škody. Kalle Rovanperä, ročník 2000, však před třemi lety postoupil o úroveň výše a s týmem Toyota Gazoo Racing se stal součástí vrcholové kategorie WRC. V loňském roce obsadil celkově čtvrté místo, letos je po dvou odjetých podnicích v průběžném vedení.

Jednadvacetiletý jezdec se o víkendu zastavil na tradičním Tipcars Pražském Rallysprintu, kde diváky v rámci exhibice potěšil jízdou dveřmi napřed v sériové Toyotě Supra. A české zastoupení automobilky z toho připravilo parádní sestřih.

„Toyota Supra je hodně rychlá, a to máme rádi. Začínal jsem hodně mladý a jsem na všechno okolo závodů a rychlé jízdy zvyklý. Já se nikdy nebojím, opravdu nemám z rychlé jízdy strach,“ řekl po své jízdě Rovanperä. Na jeho počínání za volantem Supry se můžete podívat výše.

Stanislav Kolman
Diskuze (2)

Doporučujeme

Avatar - lyon667
3. 4. 2022 20:18
Re: Probůh
No, taky jsem od videa čekal víc. ;-\
29. 3. 2022 22:00
Probůh
Probůh, tak jsem si celý dychtivý pustil ten "parádní sestřih" ....jednou dokola a konec. :D Slušnej matroš. https://www.youtube.com/watch?…