Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Ve dne Infiniti Q50, v noci Q50 Eau Rouge

Michal Fokt
Diskuze (4)
Prémiová limuzína, posedlá temnými silami, měnícími ji v noci v supersportovní sedan, prohánějící se okreskami? Kdo by do toho kupoval benzin?

Infiniti už potvrdilo, že skutečně pracuje na vývoji supersportovního sedanu Q50 Eau Rouge, vybaveného dvakrát přeplňovaným motorem V6 3,8 l z Nissanu GT-R, jenž by se měl stát zakladatelem divize skutečně ostrých sportovních aut značky a nejnovější videospot to jen potvrzuje.

Sedan Infiniti Q50 ve dne slouží jako dopravní prostředek pro mladý a krásný pár, za svitu luny se však mění v rudý, téměř 600koňový Eau Rouge, jenž se prohání po nocích, vyhýbá se pouličnímu osvětlení, dovoluje si na vlky... a zbůhdarma žere benzin. Asi nic extra originálního, ale dobře se na to dívá.

Pro osvěžení paměti - Infiniti chce Eau Rouge vyrábět přibližně za dva roky a to údajně v limitovaném množství. Dá se tedy předpokládat, že podobný teaser nebyl zdaleka poslední.

Michal Fokt
Diskuze (4)
Avatar - dewill
14. 8. 2014 13:17
Re: Spotreba
Tak samozřejmě jako správný vlkodlako-upír vysává benzín z ostatních aut, tak aby každé ráno byla nádrž opět plná.... >:D
Avatar - pelikoš
13. 8. 2014 06:55
Re: Spotreba
je perfektní
12. 8. 2014 23:02
Re: Spotreba
;-) Jen ať si dá :yes: Budoucí majitelé podle mého budou mít těch extra sto+ tisíc ročně na palivo... Auto bude podle mého dost drahé a luxusní. Vypadá to hezky. Spíš jsem fandou Lexusu, ale... Beast within je hezky motiv >:-[]
12. 8. 2014 14:48
Spotreba
Take auto by som nechcel, co sa po nociach tula kade-tade... kto to ma zivit? >:-[]