Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen spustil nový E-shop, nabízí příslušenství i Lifestyle produkty

Ondřej Mára
Diskuze (0)

České zastoupení značky Volkswagen se pochlubilo spuštěním nového E-shopu, na kterém mohou zákazníci pořídit originální příslušenství i Lifestyle produkty. 

Automobilka Volkswagen se v posledních letech nezaměřuje pouze na elektrifikaci, ale také na digitalizaci. Ta se přitom netýká pouze automobilů, ve kterých se lze přihlásit pod vlastním ID a se kterými lze komunikovat na dálku přes mobilní aplikace, ale také nakupování příslušenství a Lifestyle produktů.

Obojí lze totiž pořídit na novém E-shopu, který nabízí detailní textový i obrazový popis předmětů, rozdělení dle kategorií nebo kolekcí a nechybí ani řazení dle ceny. Nákup je tak otázkou jen několika kliknutí a celý proces lze navíc zkrátit i registrací.

Po platbě prostřednictvím karty je pak možné zvolit buď doručení domů, nebo na jednu z 86 poboček autorizovaných partnerů Volkswagen v Česku. To by mělo být zdarma a zhruba během tří dnů, což je ve výsledku flexibilnější, než se nahánět s kurýrem.

Jako u každého E-shopu má navíc zákazník možnost do 14 dnů bezplatně vrátit zboží, které mu nevyhovuje. S klidem si tak můžete vybírat i stylové VW oblečení, případně ho nadělit fanouškům značky ve svém okolí jako dárek. Nabídka je přitom skutečně pestrá.

Nabídka Originálního příslušenství totiž obsahuje produkty od čepiček ventilků přes koberečky, kosmetiku, příčníky, střešní boxy až po nosiče kol či lyží. V sekci Lifestyle pak nechybí oblečení, dárkové předměty, zavazadla, hodinky nebo šperky.

Je skvělé, že svým zákazníkům konečně můžeme nabídnout nový originální Volkswagen E-shop, který sleduje nejnovější trendy a je v korporátním designu,“ říká Jan Špinar, vedoucí divize After Sales společnosti Porsche ČR. „Doufám, že se všem bude líbit jak nabídka aktuálních kolekcí z Volkswagen Lifestyle a Originálního příslušenství Volkswagen, tak jednoduchý a přehledný design webu,“ dodává Špinar.

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Doporučujeme