Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Yamaha ladí formu modelů Hyper Naked pro modelový rok 2019

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Yamaha si pro svou širokou paletu motocyklů, které spojuje styl a označení MT připravila atraktivní vylepšení, které se týká jejich vzhledu a nezapomíná přitom ani na jejich jezdce.

Yamaha má v současnosti ve své nabídce pro zájemce o moderní sportovní motocykl bez kapot a jakéhokoliv náznaku vzpomínek na minulost ucelenou řadu modelů, které spojuje označení Hyper Naked.

Na jejím vrcholu stojí litrový čtyřválec MT-10, který je k dispozici vedle základního provedení i ve verzích Tourer Edition a SP. O stupeň níž stojí tříválcová osmsetpadesátka MT-09, která je v nabídce i v provedení SP. Střed nabídky představuje populární dvouválcová sedmistovka MT-07. Nejmenšími členy rodiny jsou jednoválcová MT-125 a dvouválcová třistadvacítka MT-03.

Všichni zástupci rodiny Hyper Naked slaví ve svých kategoriích mimořádné prodejní úspěchy. Za pouhých pět let od uvedení jejího prvního zástupce překročil počet motocyklů řady MT prodaných v Evropě 175.000 kusů, což z nich činí nejúspěšnější a nejpopulárnější motocykly značky Yamaha, přičemž MT-09 a MT-07 stále patří ve svých třídách k nejprodávanějším.

Pro modelový rok 2019 posouvá společnost Yamaha agresivní image městského motocyklu na novou úroveň další evolucí barevné koncepce Fluo. Energicky a nekompromisně působící nová barva Ice Fluo podtrhuje asertivní charakter motocyklů z rodiny Hyper Naked.

Nová barevná kombinace Ice Fluo, která se používá výhradně u motocyklů Yamaha MT, se pyšní moderní novou ledově šedou barvou kapotáže v kontrastu se zářivě červenými koly a černým motorem, rámem, vidlicí a světlometem. Na nádrži a sacích kanálech najdeme typická loga s ladičkou.

Kromě nového barevného provedení Ice Fluo nabízeného pro všechny modely MT Hyper Naked (kromě verzí SP, pro které jsou použity speciální barvy), budou nadále k dispozici odstíny Yamaha Blue a Tech Black.

Yamaha má pro modely řady MT vedle nových barev pro modelový rok 2019 připravenu u širokou nabídku příslušenství. Originální doplňky pro všechny motocykly v modelové řadě lze rozdělit do tří hlavních skupin.

Funkční díly jako štíty a brašny zajišťují, aby každá jízda byla co nejpohodlnější, zatímco chrániče klikové skříně, kryty chladiče a chrániče osy udržují stroj v dokonalé kondici.

Do široké nabídky stylového příslušenství patří kryty Billet, mřížky a zvýšené držáky registrační značky. A pokud majitel motocyklu řady MT zatouží po vyšším výkonu, pak může vybírat z řady výfuků, nasazovacích tlumičů, seřizovacích prvků Billet či dalších doplňků.

Yamaha vedle motocyklů z rodiny Hyper Naked myslí i na jejich jezdce a má pro ně připravenu kolekci neformálního oblečení a jezdeckého vybavení ve stylu modelů MT. Řada jezdeckého vybavení zahrnuje černošedé a černooranžové textilní bundy pro muže i ženy. Muži si mohou rovněž vybrat černošedou koženou bundu. Kolekce neformálního lifestylového oblečení zahrnuje řadu pánských a dámských triček s krátkým rukávem, mikin a velký výběr čepic.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)