Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Záď BMW M2 unikla na veřejnost! Takto vypadá bez špetky maskování

Ondřej Mára
Diskuze (1)

Netrpělivě očekávané sportovní kupé se podařilo vyfotit zcela bez maskování. Bohužel jde ale pouze o jeho zadní část.

Nová generace BMW M2, kterou nám mnichovská automobilka zatím vždy poodhalila pouze pod maskovací fólií, je bezpochyby nejočekávanějším přírůstkem do dvojkové řady a současně také jedením z nejočekávanějších sportovních automobilů tohoto roku. Ostatně úspěchy minulé generace snad ani není třeba připomínat.

Čekání na slavnostní premiéru si přitom můžeme zkrátit nedávným únikem vozu bez maskování, který ukazuje zadní partie a částečně i pravý bok. Snímek, který na Instagramu sdílel profil @wilcoblok a jehož autorem je podle všeho profil @bmw_m_collector, přitom nabízí poměrně slušné množství detailů.

Za pozornost stojí například nová zadní světla, pravděpodobně s LED technologií, která nabídnou novou grafiku. Jejich proporce však víceméně kopírují minulou generaci modelu. Zajímavý je pak také pohled na zadní nárazník s vertikálně umístěnými odrazkami a robustnějšími tvary, v jehož středové části jsou po přiblížení patrné i čtyři koncovky výfuku. Na víku kufru pak vidíme decentní spoiler.

Video se připravuje ...

Nový snímek, jehož pravost bohužel zatím nemůžeme ověřit, tak nabízí zajímavé dokreslení k předešlému úniku informací o nové generaci BMW M2, kdy se opět na Instagramu objevily snímky předního nárazníku. Snímky přitom zaujaly především ostře řazenými hranami, což platilo také pro ikonické ledvinky chladiče.

Zatím se však stále jedná pouze o úniky fotografií, jejichž pravost nelze nijak potvrdit. Nové BMW M2 by však mělo být představeno již letos a podle některých spekulací by k tomu údajně mělo dojít během Festivalu rychlosti v Goodwoodu.

Tisková zpráva automobilky BMW však zatím pouze potvrdila, že se v Goodwoodu představí nový kombík M3, kterému bude dělat společnost nová limitka BMW M4 CSL. O novém M2 kupé bohužel zatím nepadlo ani slovo.

Ondřej Mára
Diskuze (1)

Doporučujeme

9. 6. 2022 21:25
Vemeno
Evidentně to má vzadu zase to neschovaný vemeno, ošklivost, která se s těmahle autama táhne už od M2C a soudruhům se to evidentně líbí, jinak by s tím něco dělali. A že to schovat lze ukazujou úpravci. Nechápu :-(
Jinak ty zadní svítilny jsou opravdu ošklivý.