Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zajímají vás novinky ze Škody? Stáhněte si její vylepšenou aplikaci

David Bureš
Diskuze (2)
Mladoboleslavský výrobce výrazně přepracoval svoji aplikaci Škoda Media Services. Inovovaný design doplňují také nové funkce.

Doba chytrých telefonů znamená, že se tomuto oboru nevyhnou ani automobiloví výrobci. Za poslední léta tak automobilky přišly s množstvím aplikací, spojených s konkrétní značkou. Ta mladoboleslavská nyní přichází s inovovanou aplikací Škoda Media Services.

Jak z názvu vyplývá, je aplikace určena primárně pro zástupce médií, bezesporu ji ale ocení i všichni příznivci a fanoušci značky Škoda. Díky ní se totiž dozvědí nejnovější informace o aktuálních modelových řadách značky i dalších oblastech spjatých s automobilkou. K dispozici jsou také nejnovější tiskové zprávy od závodního týmu Škoda Motorsport nebo exkluzivní příběhy z online-platformy Škoda Storyboard.

V rámci ohlášeného „faceliftu“, verze 5.01, se aplikace dočkala inovovaného designu, který se zaměřil na zpřehlednění funkčnosti. Uživatelé mají k dispozici nové menu a vylepšené uživatelské rozhraní. Struktura byla přepracována tak, aby nabídla rychlejší a pohodlnější navigaci v systému.

K dispozici jsou i užitečné funkce. O nových článcích je uživatel informován pomocí notifikací. Když se však uživateli daná zpráva aktuálně nehodí, dá „číst později,“ což vybraný článek uloží pro pozdější přečtení. Aplikace také umožní pohodlně sledovat poslední příspěvky mladoboleslavské značky na sociálních sítích.

Aplikace Škoda Media Services je dostupná pro mobilní zařízení s operačními systémy iOS a Android. Ke stažení je v jejich oficiálních storech, App Store a Google Play.

David Bureš
Diskuze (2)
Avatar - Joky
4. 1. 2018 10:07
jediná novinka co mne bude zajímat,
až vyhlásí ochranu před věřiteli....
Avatar - speedfred
3. 1. 2018 20:13
Dík
už ju mám vo všetkých mobiloch (vrátane starej N3210), tabletoch ,ajfounoch, v aute a teraz som dokončil sťahovanie aj do TV.
Dyk a ešte raz dík.