Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zapomeňte na iPhone. Nový Honor Magic V2 RSR se inspiruje Porsche 911

Lukáš Volšický
Diskuze (3)

V Číně se začíná prodávat nová speciální edice nejtenčího skládacího mobilního telefonu na světě. Inspiruje se designem Porsche 911 a už letos se bude prodávat i ve zbytku světa.

Koncem letošního ledna se v Evropě konečně začal prodávat nový smartphone Honor Magic V2 a v dnešních dnech se nejtenčí skládací chytrý telefon na světě představuje v nové edici. V Číně oficiálně debutovala nová exkluzivní edice s pojmenováním Honor Magic V2 RSR, kterou výrobce cílí na všechny milovníky stuttgartských sportovních vozů Porsche. Exkluzivnější telefon je až uměleckým dílem německého studia Porsche Design.

Designérské studio Porsche Design pro nejmodernější smartphone navrhlo nové tělo, jehož tvary se inspirují charakteristickými prolisy na kapotě nejnovějšího Porsche 911. Unikátním charakteristickým rysem speciální edice telefonu je i nová šedá barva Agate Grey vycházející z továrního vzorníku barev automobilky. Nově jsou i zadní fotoaparáty v titanovém lichoběžníkovém rámečku.

Exkluzivnější Honor Magic V2 RSR se prodává i s praktickým stylusem a originálním ochranným pouzdrem. Technicky se unikátní telefon shoduje se standardním modelem. Jedinými novinkami jsou větší úložiště s maximální kapacitou 1 TB, obyčejnější verze má pouze 512 GB, a inovativní ochrana obrazovky proti poškrábání „Anti-Scratch Nano Crystal Shield“.

Video se připravuje ...

Nová vylepšení pro verzi Porsche Design k původní hmotnosti telefonu přidaly další 3 gramy, ale i nadále s celkovými 235 gramy zůstává špičkou ve své třídě. Základní výbavou telefonu pak je procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, 16 GB paměti RAM, vnější 6,43“ OLED displej a vnitřní ohýbatelný 7,92“ OLED displej. Základní i širokoúhlý fotoaparát mají 50 megapixelů, teleobjektiv pak 20 megapixelů.

V Číně se nový speciální Honor Magic V2 RSR prodává za 15.999 juanů, tedy přibližně 52.289 korun. Už během letošního roku se začne prodávat i na dalších trzích, ale s velkou pravděpodobností bude dražší. V Česku se základní Honor Magic V2 prodává s cenou od 48.990 Kč.

Lukáš Volšický
Diskuze (3)

Doporučujeme

23. 2. 2024 20:26
Honor za 50tis Kč
To je spíš k smíchu, kdo by takovou jebku chtěl? Jako za 8-10k možná, ale ani o chlup víc :no:
23. 2. 2024 11:16
Re: teplé housky
Ta cena je hroznej nesmysl. Tady se prostě nejedná o investici,ale o věc "fakt nevím co s prachama ",protože za rok za to nedostanu ani 25 K. Za dva roky už nic.
22. 2. 2024 15:27
teplé housky
To se bude prodávat jak teplé housky na krámě :-) :-)