Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva živě: Aygo for Sports

Ladislav Čermák
Diskuze (14)
Toyota představila Aygo pro volný čas

Šok čeká na českého návštěvníka ve stánku japonské Toyoty; jedno z kolíňat odložilo střechu a přijalo podobu atraktivního vozíku pro volný čas!

Aygo for Sports dalo nový význam svým elegantním křivkám, druhdy svázaným posláním svého nositele. Nechť elegantně vykrojené oči a rafinovaně zploštělé lemy blatníků konečně slouží tam, kde mají; ať přinášejí radost.

Tak nějak uvažovali kreativci v japonské Toyotě, když se rozhodli demonstrovat svou fantazii a jen tam mimochodem omrknout, co na to laická i odborná veřejnost. Vzali užitkově a prakticky laděné Aygo, zbavili ho tíže hranaté střechy a k prakticky nezměněným spodním partiím přimontovali dva rozmáchle elegantní podélné oblouky.

Zadní sedátka nahradila ložná plocha pro surfové prkno, či cokoliv jiného, přední dostala výstřední potah z béžové kůže a modrého neoprenu, z nějž vznikly i další interiérové doplňky, např. část potahu volantu. Pocit neskutečna dotváří podlaha z týkového dřeva, LED-světlomety a lakování Ocean Blue, doplěný extravagantními 17" koly.

I když se odvážný a nečekaný koncept s 99% pravděpodobností nedožije sériové výroby, přesto si neodpustíme poznámku, že by tento konkurent otevřeného Smartu Kolínu slušel...

Ladislav Čermák
Diskuze (14)