Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

TEST Živé dojmy: Poprvé jsme řídili nový VW Golf

Vitek
Diskuze (271)
Vyrazili jsme na Sardinii vyzkoušet nový Volkswagen Golf VII. Tentokrát jsme se rozhodli zprostředkovat vám dojmy z nového Golfu v (téměř) reálném čase!

Nový Volkswagen Golf VII patří k nejočekávanějším premiérám roku. V českém kontextu ho snad předčí Škoda Rapid a blížící se Octavia III, ale globálně hraje fenomén Golf úplně jinou ligu. Vždyť je to nejprodávanější auto v Evropě!

Mezinárodní jízdní prezentace pro tisk se konala na italském ostrově Sardinie. Tentokrát jsme se rozhodli nenapínat vás s jízdními dojmy, naopak jsme vám je prezentovali živě přímo z místa konání akce! Naši redakci zastupoval Lukáš Vaverka, který informoval o novém Golfu prostřednictvím našeho účtu v sociální sítě Twitter. Přečtěte si všechny jeho dojmy:

Vitek
Diskuze (271)
Avatar - Hammunasakra
17. 10. 2012 02:27
Re: Co takhle společná foto redaktorů
:-)
Avatar - Hammunasakra
17. 10. 2012 02:25
Re: Přátelé,buďte v klidu....
...včeho "dočasu" - budou i DALŠÍ generace.. ;-)
Avatar - Hammunasakra
17. 10. 2012 02:24
Re: to ne
Nu jsou "ovečky" (i "chlapečci od oveček ;-) ) co se jim to (takovéhle "pVWaktiky") třeba i "líbí" ;-)
PS: Nic zrovna proti GOLFu (ten bude asi víceméně stále "stejný" :-) ) ale to "show" okolo, jako že to je ZCELA "jiné" auto než všechna ostatní - to chápu u nového Ferrari apod., tady je to (opravdu) spíš "obuboVWání" davů.. ;-)
16. 10. 2012 22:19
Re: Zaujímavé
Ak sa to da, ako by si opisal chutovy rozdiel medzi tymi malo znamymi znackami a tymi najznamejsimi? Je nejaky vyznamny?
Su niektore chutnejsie?

Pil som uz nejake Jim Beam, Jack Daniels, Red Label, a nejake dalsie, z coho su niektore oznacovane "znalcami" ako patoky, ale mne vsetky chutia ako drevo z plesniveho suda a napina ma. Snad najlepsia, co pamatam bola Ballantines.

16. 10. 2012 20:18
Re: OFF TOPIC
Ale kdeze, ako Frank Martin ;-)