Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Citroën veze na náplavku premiéry i jednu speciální edici

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Francouzská automobilka Citroën se taktéž pilně připravuje na druhý ročník automobilové výstavy Auta na náplavce. A její stánek bude vskutku pestrý.

Společnost Citroën nebude letos na náplavce chybět a společně s ní se dočkáme i luxusní odnože v podobě značky DS. Právě ta přiveze na břeh Vltavy českou premiéru modelu DS 7, což ale nebude jediná francouzská novinka.

Výčet premiéra totiž pokračuje Citroënem, který na tuzemském území poprvé vystaví model Berlingo. A aby horkých specialit nebylo málo, těšit se můžeme i na model C3 Elle, což je speciální edice inspirovaná populárním dámským časopisem. Chybět nebude ani zvýšený C3 Aircross, přepracovaný C4 Cactus a konečně Citroën Spacetourer.

Po Škodovce, Volkswagenu, Seatu a Peugeotu si tak představujeme další kompletní složení jednoho ze stánků. Dříve jsme vám už prozradili i finální kulturní program a veškeré premiéry, na které se letos můžeme na náplavce těšit.

Unikátní automobilová výstava Auta na náplavce 2018 startuje 30. září a potrvá do 2. srpna. Veškeré podrobnosti naleznete na oficiální facebookové události, fotografie ze zákulisí zase na našem instagramovém účtu. A pokud se na náplavku závěrem prázdnin chystáte i vy, nezapomeňte své postřehy a snímky sdílet pod hashtagem #AutaNaNáplavce. Budeme se těšit!

Stanislav Kolman
Diskuze (0)