Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Peugeot ukáže na náplavce jednu z největších hvězd výstavy!

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Unikátní automobilové výstavy Auta na náplavce se letos poprvé zúčastní také francouzská automobilka Peugeot. A jeden z jejích exemplářů bude patřit mezi největší hvězdy.

Druhý ročník automobilové výstavy Auta na náplavce přinese také premiérovou účast značky Peugeot. Francouzská automobilka se na pražském břehu Vltavy pochlubí hned dvěma výstavními premiérami na tuzemském území: prvně potěší hlavně pracanty a kutily modelem Rifter, drtivá většina fanoušků aut se ale může těšit hlavně na novou 508, která nás uhranula už na ženevském výstavišti!

Svůj stánek doplní automobilka o kompletní paletu sportovně-užitkových vozů: chybět nebude nejmenší 2008, kompaktní 3008 a největší 5008, což je model, který nám začátkem roku dělal společnost v rámci dlouhodobého testu.

Dříve jsme vám prozradili, jaké vozy přivezou na náplavku Škodovka, Volkswagen či Seat, podrobně jsme vás informovali také o všech výstavních premiérách a kulturním programu.

Automobilová výstava Auta na náplavce 2018 se blíží, pro podrobné informace nezapomeňte sledovat naši facebookovou událost a instagramový účet, který budeme pečlivě zásobovat informacemi ze zákulisí. A pokud se ve dnech 30. srpna až 2. září chystáte na náplavku i vy, sdílejte s námi své postřehy a zážitky pod hashtagem #AutaNaNáplavce!

Stanislav Kolman
Diskuze (0)