Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce: Seat ukáže světu nové SUV Arona. A co dalšího?

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Španělská automobilka nebude mezi vystavovateli na pražské náplavce chybět. Kromě jedné premiéry však přiveze i další zajímavé kousky.

Video se připravuje ...

Na stánku společnosti Seat sice bude nejžhavější novinkou právě ono SUV Arona, opomenout však nesmíme ani další modely. „Připravili jsme nový model Ibiza a fanoušky jistě potěšíme i Leonem Cupra. Jde o verzi kombi s pohonem 4x4 a převodovkou DSG,“ prozradil Aleš Novák, ředitel Seatu.

Vraťme se ale k Seatu Arona, který na náplavce čeká výstavní premiéra. „Jedná se o menší SUV pod modelem Ateca a je to i první SUV tohoto typu v rámci koncernu Volkswagen,“ připomíná zástupce automobilky Seat.

A na co se ve španělské automobilce těší nejvíce? „Věříme, že přijde dostatek fanoušků značky Seat. Těšíme se na skvělou atmosféru a věříme, že nám to všem přinese mnoho nových a spokojených zákazníků,“ dodává Novák.

Výstava Auta na náplavce se koná v Praze od 31. srpna do 3. září na obou březích Vltavy a kromě automobilů je pro návštěvníky připraven i bohatý doprovodný program. Chybět nebudou kapely Jelen, Monkey Business či zpěvák Tomáš Klus. Po setmění se pak přítomní mohou těšit na 3D projekci do vodní stěny. Více informací o akci naleznete také na oficiální Facebook události.

Stanislav Kolman
Diskuze (0)