Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hyundai i10: Facelift a nové bezpečnostní systémy. Poznáte ho vůbec?

Martin Machala
Diskuze (2)
Ještě před pařížskou premiérou si můžeme prohlédnout modernizovaný Hyundai i10. Moc se nezměnil.

Nejmenší Hyundai českého trhu se v aktuálním provedení představil v roce 2013, pro facelift tedy již dozrál. Ten je však miniaturní, nejvýraznější proměnou prošel přední nárazník - nově s oválným provedením denního svícení, přepracována byla též maska. Vzadu se budeme znovu bavit hlavně o nárazníku, i zde se kulatilo, konkrétně mlhovky. Hyundai ještě upozorňuje na nový červený lak karoserie a čtrnáctipalcová litá kola.

V interiéru se hlavně multimedializovalo, í-desítka se nově může pochlubit sedmipalcovým displejem, systém podporuje Apple CarPlay i Android Auto. Výbava se rozšířila také bezpečnostním směrem, maličký hyundai se naučil varovat před překážkou i opuštěním jízdního pruhu, oba prvky fungují do rychlosti 60 km/h.

U motorů se nezměnilo nic, Hyundai i10 se bude nadále dodávat s litrovým tříválcem a čtyřválcovou dvanáctistovkou. Pro český trh to vypadá jen na menší z jednotek.

Martin Machala
Diskuze (2)
Avatar - 3_diamanty
31. 8. 2016 15:14
moc pekne
male auto ma byt hrave napadite... tie obe narazniky su po facelifte viditelne sviezejsie a celkovo auto posobi na mna este stavnatejsie ako predchodca ... facelift teda chvalim... :yes: medzi 5 dverovymi miniautami dnes zrejme najlepsia mozna volba :yes:
31. 8. 2016 11:10
Interier
Koncene vypada schopne :yes: